Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκαλύπτει αποκλειστικά στο “TLIFE” για το αν φεύγει όντως από το Mega !

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί σήμερα με την φημολογία που κυκλοφόρησε και ήθελε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να μένει εκτός Mega ! Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας από το μεσημέρι, ο γνωστός παρουσιαστής κλείνει λέει την πόρτα του Μεγάλου Καναλιού πίσω του, μιας και οι συζητήσεις τους δεν καρποφόρησαν !

Ο Γρηγόρης λέει ήθελε πρώτα να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Mega και να κάνει μία συζήτηση ενόψει νέας σεζόν και μετά να εξετάσει οτιδήποτε άλλο έχει παρουσιαστεί στο δρόμο του. Σύμφωνα πάντα με τα όσα ακούστηκαν, ο Γρηγόρης βρέθηκε με τους Megaλικούς, αλλά δεν τα κατάφεραν στο να καταλήξουν κάπου, με αποτέλεσμα ήδη να έχει ανοίξει πανιά για άλλες τηλεοπτικές πολιτείες.

Είναι ,όμως, έτσι τα πράγματα; Εφτασε όντως η στιγμή για να γραφτεί το τέλος της συνεργασίας του Γρηγόρη με το Mega ;

“… Η αλήθεια είναι πως τα έχω πληροφορηθεί κι εγώ όλα αυτά που γράφτηκαν σήμερα ,όμως, απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, δεν είναι έτσι τα πράγματα”, λέει αποκλειστικά στο ΤLIFE ο γνωστός παρουσιαστής.

– Δηλαδή, ραντεβού με τους ανθρώπους του Mega δεν έχεις κάνει;
– Οπως σου έχω ξανά πει Νάνσυ, με τους ανθρώπους του Mega έκανα μία αρχική, ανεπίσημη συζήτηση πριν από δύο μήνες και δεν έχω ξανά συναντηθεί μαζί τους. Δεν έχω ξανά συναντηθεί μαζί τους ούτε μία φορά.

– Οπότε βρίσκεσαι σε στάση αναμονής για το τι μέλλει γενέσθαι…
– Ακριβώς και νομίζω πως σε στάση αναμονής δεν βρίσκομαι μόνο εγώ… Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι της τηλεόρασης βρίσκονται σε στάση αναμονής, μιας και όλες αυτές οι συζητήσεις και οι επαφές είχαν “παγώσει” ως γνωστόν λόγω εκλογών…

– Αρα να υποθέσω πως το επίσημο ραντεβού σου με το Mega είναι μόνο ζήτημα χρόνου για να γίνει…
– Ακριβώς… Ας γίνει πρώτα αυτό το ραντεβού, ας συζητηθούν κάποια πράγματα και στην συνέχεια βγάζουμε τις αποφάσεις για το αν μένω ή αν φεύγω από το Mega.

Πάντως και η πλευρά του καναλιού διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που θέλουν τον Γρηγόρη να μένει εκτός Mega. Επίσημοι κύκλοι του καναλιού δήλωσαν στο TLIFE :

“Το κανάλι με τον Γρηγόρη δεν έχει κάνει κανένα απολύτως ραντεβού, όπως δεν έχει κάνει και με τους περισσότερους παρουσιαστές που βρίσκονται σε φάση αναδιαπραγμάτευσης και αυτό δεν έχει γίνει, γιατί πολύ απλά για να ξεκινήσει η διεύθυνση προγράμματος κάποια ραντεβού και για να προχωρήσει σε ουσιαστικές συζητήσεις, θα πρέπει πρώτα να έχει στα χέρια της την σαφή εικόνα του προυπολογισμού του καναλιού για του χρόνου. Μία εικόνα η οποία τώρα αναμένεται να διαμορφωθεί μετά και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε τις προάλλες, αλλά και μετά από επαφές με την διαφημηστική αγορά…”

Read More

And More