Ο Σάκης Ρουβάς και ο Σάκης Μπουλάς, έφεραν… γούρι στον Πέτρο Κωστόπουλο; Το “Βράδυ” το κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης ;

Ενα… “Βράδυ” διαφορετικό από τα άλλα, ήταν το χθεσινό βράδυ στον ΑΝΤ1 ! Και αυτό γιατί; Γιατί φυσικά ήταν “Βράδυ” πρεμιέρας. Με καθυστέρηση μίας εβδομάδας τράβηξε χθες αυλαία η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στον ΑΝΤ1 και όπως καταλαβαίνετε έχει ενδιαφέρον να δούμε για το αν η AGB – Nielsen, χαμογέλασε στον γνωστό δημοσιογράφο και τον… καλοδέχτηκε στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο Σάκης Ρουβάς ,λοιπόν, και ο Σάκης Μπουλάς που έκαναν ποδαρικό στην εκπομπή, έφεραν τελικά γούρι στον Πέτρο Κωστόπουλο; Αν κρίνουμε από το ραβασάκι της τηλεθέασης που έχει βγει από το πρωί, ναι η εκπομπή στο πρώτο ραντεβού της με τους τηλεθεατές για φέτος, τα πήγε αρκετά καλά !

Σαφέστατα και δεν σάρωσε στους πίνακες τηλεθέασης όπως σαρώνει από Δευτέρα μέχρι κα Τετάρτη το “Ράδιο Αρβύλα”, όμως, τα κατάφερε και στάθηκε στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων, φέρνοντας στον ΑΝΤ1 ποσοστά τηλεθέασης κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά !

Με άλλα λόγια; Η εκπομπή κατά μέσο όρο κέρδισε το αρκετά καλό ποσοστό τηλεθέασης του 19,8%, κερδίζοντας στον… πόντο την επανάληψη του “Παρά Πέντε” που έπαιζε στο Mega και κέρδισε 19,7%, ενώ εξίσου καλή ήταν και η πορεία της στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών, όπου άγγιξε το 24,4%, χωρίς ,όμως, εδώ να τα καταφέρει και να ξεπεράσει την παρέα της Ντάλιας και της Ζούμπι, η οποία κινήθηκε γύρω στο 27,4%, αντίχτοιχα.

Read More

And More