O Χάρης ο μεγάλος νικητής του “X-Factor” !

“X-Factor” ήταν και πέρασε ! Ναι, ναι το “X-Factor 3” ήρθε και πέρασε και συγκεκριμένα πέρασε στην τηλεοπτική ιστορία. Το τάλεντ – σόου του καναλιού του Αμαρουσίου έριξε αυλαία και μάλιστα; Εριξε αυλαία δίνοντάς μας ένα μεγάλο μήνυμα !

Οχι, δεν σας κάνω καθόλου πλάκα… Πραγματικά αυτός ο τελικός του “X” μας έστειλε ένα μεγάλο μήνυμα και αυτό το μήνυμα δεν ήταν άλλο απο το μήνυμα πως… “η έπαρση πληρώνεται ακριβά, πολύ ακριβά” ! Και αν δεν πιάσατε το υπονοούμενο, όχι νικητής του τάλεντ-σόου του ΑΝΤ1 δεν βγήκε ο Αλέξανδρος, αλλά ο Χάρης !

Ο σεμνός, πιο προσγειωμένος, πάντα ευγενής και η αλήθεια είναι απίστευτα ταλαντούχος Χάρης, κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο του νικητή και μαζί με αυτόν, το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο με την “Sony” ,χαρίζοντας για πρώτη φορά μία μεγάλη νίκη και στον Γιώργο Λεβέντη, αφού ως γνωστόν ο Χάρης ήταν στην ομάδα του Γιώργου.

Βλέπετε, ο υπερβολικά σίγουρος για τον εαυτό του και ώρες – ώρες εντελώς… “απογειωμένος” Αλέξανδρος, αν και μπορούσε άνετα να στεφθεί κι αυτός νικητής, τελικά απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα την πλήρωσε κομματάκι ακριβά την έπαρση που είχε και ώρες – ώρες δεν κατάφερνε να καταπιέσει αποτελεσματικά, με αποτέλεσμα να ξεχειλίζει στα live της Παρασκευής.

Μία έπαρση η οποία σημειωτέον, είχε γίνει και η αιτία, για να είναι και οι σχέσεις του τον τελευταίο καιρό με όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής στο… κόκκινο ! Αλλωστε, είναι γνωστό πως με τον Νίκο Μουρατίδη (στου οποίου την ομάδα ανήκε…) η κρίση στην σχέση τους είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο, που πια δεν μιλούσαν καν !

Μάλιστα, δεν θα ήταν υπερβολή να πω, πως απ ΄ότι διαπίστωσα βλέποντας τον τελικό, ο Νίκος Μουρατίδης δεν… στεναχωρήθηκε και τόοοοοσο πολύ που ο Αλέξανδρος δεν στεύθηκε νικητής ! Πιο πολύ τον είδα να χαίρεται με την νίκη του Χάρη και φυσικά και του Γιώργου Λεβέντη.

Κατά τα άλλα; Ηταν ένας συνηθισμένος… εντελώς τελικός, με τις πατροπαράδοτες συγκρούσεις, τα ντουέτα έκπληξη, το… προκάτ σασπένς και τα κομφετί. Το μοναδικό πραγματικά εντυπωσιακό του σημείο, ήταν η εκρηκτική εμφάνιση της Ελενας Παπαρίζου.

Αυτά για την ώρα και περισσότερα θα πούμε αύριο, όταν θα κυκλοφορήσει και το ραβασάκι της AGB με τις τηλεθεάσεις ! Λέτε ο τελικός να έχει σημειώσει το ίδιο αδιάφορη πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, όσο αδιάφορη ήταν μέχρι τώρα και η πορεία του σόου ; Υπομονή και σε λίγο θα ξέρουμε…

Read More

And More