Ολα όσα θέλεις να μάθεις για το νέο, γόη δικηγόρο του “Deal”!

Η παράδοση που θέλει την εικόνα και το στυλ του δικηγόρου του Deal να διαφοροποιείται με αυτήν που έχουμε στο μυαλό μας σε σχέση με τα πρόσωπα που πηγαινοέρχονται στις δικαστικές αίθουσες συνεχίζεται και στην επαναφορά του τηλεπαιχνιδιού. Αλλωστε η ίδια πρακτική εφαρμόζεται σε όλες τις χώρες που προβάλλεται το συγκεκριμένο project.

Πριν από χρόνια ο Γιάννης Μαρακάκης ήταν αυτός που κέντριζε το ενδιαφέρον των τηλεθεατριών, η σκυτάλη τώρα περνά στον Χάρη Αναγνωστόπουλο ο οποίος πριν καλά, καλά ξεκινήσει η προβολή του Deal έχει γίνει viral στο Διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γεννημένος στην Αθήνα ο 34χρονος δικηγόρος τελείωσε τη Λεόντειο Σχολή στα Πατήσια. Οι συμμαθητές του θυμούνται ένα δημοφιλές παιδί ενώ οι καθηγητές του έχουν να πουν τα καλύτερα καθώς ήταν πάντα επιμελής και καλός μαθητής. Από μικρός ασχολούνταν παράλληλα και με τον αθλητισμό ενώ στα νεανικά του χρόνια η δικηγορία δεν ήταν όνειρο ζωής, ωστόσο έπαιξε σημαντικό ρόλο το γεγονός πως ο πατέρας του ήταν έγκριτος δικηγόρος.

Μετά την αποφοίτησή του από Λύκειο ξεκινά η πορεία προς τις δικαστικές αίθουσες: Αρχικά με σπουδές στο Birmingham City University στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου παίρνει Bachelor of Laws with Honours (LL.B. Hons) και στη συνεχεία στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου στην Κομοτηνή από την οποία αποφοιτά το 2006. Επόμενος σταθμός η εκπλήρωση των στρατιωτικών του καθηκόντων στην Ελληνική Αεροπορία.

Το 2008 γίνεται μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και έναν χρόνο μετά μέλος της Ενωσης Ελλήνων Ποινικολόγων. Αλλωστε αυτός είναι ο τομέας που ασχολείται κατά κύριο λόγο: Υποθέσεις Ποινικού Δικαίου (οικονομικά αδικήματα κατά κύριο λόγο), αλλά και Ασφαλιστικό Δίκαιο.
Οπως λένε οι φίλοι του όσο μαχητικός είναι εντός των αιθουσών άλλο τόσο είναι στον αθλητισμό. Στον Χάρη Αναγνωστόπουλο αρέσουν πολύ τα action αθλήματα και τα outdoor σπορ που τον φέρνουν κοντά στη φύση. Προσπαθεί κάθε Σαββατοκύριακο να βρίσκεται εκτός Αθηνών ενώ στις αγαπημένες του δραστηριότητες είναι η ορειβασία, η πεζοπορία, το snowboard και τρίαθλο.

Η μεγαλύτερή του όμως αγάπη είναι η θάλασσα και τα αθλήματα που σχετίζονται μ’ αυτήν όπως το kitesurf. Παλαιότερα έκανε νυχτερινές εξόδους πλέον είναι περισσότερο άνθρωπος της μέρας. Είναι επίσης ποδοσφαιρόφιλος κατά το ήμισυ: Ενώ δεν παρακολουθεί ποδόσφαιρο, κάθε εβδομάδα δίνει ραντεβού στο γήπεδο με φίλους από το σχολείο για να παίξουν μπάλα.

Τέλος,ο γοητευτικός δικηγόρος του Deal έχει ένα ακόμη χόμπι το οποίο είναι διαχρονικά δημοφιλές μεταξύ των νομικών κάθε ηλικίας. Το σκάκι. Μάλιστα ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι μέλος της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας. Οπως λένε συμπαίκτες του πρόκειται μάλλον για έναν «δύσκολο αντίπαλο».

Read More

And More