Πήγε… Alpha! Το μεγάλο τηλεοπτικό comeback της Σμαράγδας Καρύδη…

Αναμφισβήτητα ανήκει στη κατηγορία εκείνη των προσώπων της εγχώριας σόου-μπιζ, ή μάλλον για να ακριβολογώ στη πολύ μικρή κατηγορία εκείνη των προσώπων της εγχώριας σόου-μπιζ που πραγματικά έχουν αξία, που πραγματικά έχουν λάμψη, που πραγματικά έχουν το… χάρισμα!

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι μία από τις ελάχιστες καλλιτέχνιδες αυτού του τόπου, που έχουν τρομερό ταλέντο, που είναι χαμαιλέων και με ότι καταπιαστεί δεν το καταφέρνει απλά, αλλά το απογειώνει! Από θεατρική παράσταση και σινεμά, μέχρι τηλεοπτικές σειρές και τηλε-παρουσιάσεις!

Έτσι, λογικό είναι κάθε καλοκαίρι να δέχεται στενό… φλερτ και διάφορες προτάσεις, ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινά. Ε, αυτό το καλοκαίρι ο μεγάλος νικητής είναι ο Alpha!

Οι ιθύνοντες του Alpha και φυσικά η διευθύντρια προγράμματο του καναλιού Ιζαμπέλα Σασλόγλου για ακόμα μία φορά το έκαναν το θαύμα τους!

Η Σμαράγδα υπέκυψε στην πολιορκία τους και είναι και με την… βούλα το νέο, λαμπερό πρόσωπο της Κάντζας. Και αν νομίζεις λατρεμένη πως η ηθοποιός αποφάσισε να επανακάμψει τηλεοπτικά για το χατίρι της μυθοπλασίας, κάνεις μέγα λάθος!

Η Σμαράγδα επιστρέφει κρατώντας τον ρόλο της παρουσιάστριας! Ναι, ναι, καλά διαβάζεις. Όσο για το τι ακριβώς θα κάνει; Διάβασε την επίσημη ανακοίνωση που μας έστειλε το κανάλι:

“…Η Σμαράγδα Καρύδη στον AlphaΑν τα τραγούδια έχουν τις νότες, η Σμαράγδα Καρύδη έχει τον ρυθμό μέσα της!Φιλικά, αυθόρμητα, με τον μοναδικό τρόπο που έχει να γίνεται η ψυχή της παρέας, η δημοφιλής ηθοποιός μάς κλείνει το μάτι, κάνει τις ερωτήσεις και βάζει μουσική στις μέρες μας.Ένα νέο μουσικό παιχνίδι έρχεται καθημερινά, από το φθινόπωρο, στον Alpha με τηνΣμαράγδα Καρύδη….”

Read More

And More