Το θρίλερ με τον Νίκο Χατζηνικολάου και το Alter συνεχίζεται…

Τελικά, δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μόνο φήμες, φήμες, φήμες, τα όσα ακούγονταν από το πρωί σε σχέση με τον Νίκο Χατζηνικολάου και το Alter ! Ναι, από το πρωί υπήρξε μία έντονη φημολογία, πως ο γνωστός δημοσιογράφος θα επέστρεφε από σήμερα στο τηλεοπτικό του πόστο ,δηλαδή, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter.

Ο ισχυρός άνδρας, ως γνωστόν απέχει από τα τηλεοπτικά του καθήκοντα, γιατί όπως έχει δηλώσει ο ίδιος πολλές φορές τόσο μέσα από τον “Real Fm”, όσο και μέσα από το Twitter του, εξακολουθεί να είναι απλήρωτος εδώ και οκτώ ολόκληρους μήνες και από την στιγμή που δεν έχει δει κάποια κίνηση… καλής θελήσεως εκ μέρους του καναλιού και μία κίνηση που αν μη τι άλλο να του αποδεικνύει πως τον σέβονται, δεν επιστρέφει στις τηλεοπτικές επάλξεις της ενημέρωσης.

Μάλιστα, πριν από λίγο ρωτήθηκε μέσω Twitter για το αν θα είναι όντως σήμερα στο δελτίο του Alter, όπως ακούγεται, για να απαντήσει μονολεκτικά, “όχι” !

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, από την άλλη μεριά όλο και φουντώνει το σενάριο που θέλει τον Νίκο Χατζηνικολάου να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με άλλα ιδιωτικά κανάλια, προκειμένου να τον δούμε λίαν συντόμως να αλλάζει τηλεοπτική στέγη. Ενα σενάριο σύμφωνα με το οποίο, ο Νίκος Χατζηνικολάου βρίσκεται σε ένα έντονο… φλερτ με τον ΑΝΤ1, προκειμένου να αναλάβει ρόλο συμβούλου στο κεντρικό τους δελτίο ειδήσεων, όπως επίσης και ρόλο ειδικού σχολιαστή όταν το επιβάλλει η επικαιρότητα.

Ενα σενάριο το οποίο ,όμως, διαψεύδει ο ίδιος κατηγορηματικά και… πεισματικά, όσες φορές κι αν έχει έρθει στο προσκήνιο. Κάτι τέτοιο έκανε και σήμερα το πρωί άλλωστε, μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του, λέγοντας χαρακτηριστικά :

Έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι συζητάω με άλλα κανάλια. Δε μιλάω με κανέναν. Δε μιλάω με κανέναν και το ξεκαθαρίζω αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά. “Νιώθω τόσο μεγάλη στενοχώρια για όσα έχουν συμβεί με το Alter, που έχω αποφασίσει ότι δεν θα πάω σε καμία τηλεόραση για λίγο καιρό», σημείωσε στη συνέχεια και εξήγησε την απόφαση του αυτή:

«Αυτό θα το κάνω και γιατί εύχομαι μέσα μου το Alter να βρει το δρόμο του και να επιστρέψω εκεί. Αυτό εξαρτάται από την προσπάθεια που θα κάνουν οι άνθρωποι του σταθμού. Από την άλλη, όμως δε μπορώ να εργάζομαι για 8-9 μήνες δωρεάν. Περιμένω μία κίνηση καλής θέλησης από το κανάλι για να δείξει ότι με σέβεται και τότε θα επιστρέψω. Αυτό, όμως δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα», κατέληξε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Read More

And More