Αποστολία Ζώη: Απόδραση στο Παρίσι με τον Δημήτρη Γιαννέτο και τη Γιάννα Τερζή! Φωτογραφίες

Στο Παρίσι βρίσκεται η Αποστολία Ζώη με τους κολλητούς της. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια αναχώρησε για την Πόλη του Φωτός την Κυριακή μαζί με την Γιάννα Τερζή. Οι δύο φίλες έφυγαν από την Αθήνα με πολύ κέφι και όρεξη για νέες περιπέτειες! Στη γαλλική πρωτεύουσα συνάντησαν έναν ακόμα φίλο τους, που δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Ο γνωστός beauty expert βρίσκεται στο εκεί για την εβδομάδα μόδας -πριν λίγες μέρες είχε ταξιδέψει και στο Μιλάνο- και φυσικά εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να κάνει reunion με τις κολλητές του.

Τα δύο κορίτσια φροντίζουν να απολαμβάνουν την παρέα του αλλά και να κάνουν διάφορες εξορμήσεις στην πόλη. Τα αξιοθέατα ήταν τα βασικά σημεία που επισκέφτηκαν και ειδικά ο Πύργος του Άιφελ. Φυσικά, έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Το TLIFE σου εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από το ταξίδι των κολλητών και όλα όσα κάνουν στη Γαλλία. Μπορείς να διαπιστώσεις κι εσύ ότι χαίρονται κάθε τους στιγμή!

Η Αποστολία φροντίζει να γεμίσει τις μπαταρίες της γιατί επιστρέφοντας στην Ελλάδα θα μπει δυναμικά σε επαγγελματική τροχιά. Όχι μόνο λόγο του τραγουδιού που ετοιμάζει αλλά και των εμφανίσεων που σύντομα θα ανακοινώσει καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις.

Μέχρι τότε ξεκουράζεται και χαλαρώνει στους δρόμους της όμορφης πόλης υιοθετώντας το φυσικό look για τις εμφανίσεις της. “Είμαι άνθρωπος του “όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα”. Δηλαδή καθημερινά θα αποφύγω το βαρύ μακιγιάζ. Θα βάλω τα απολύτως απαραίτητα… Το καλύτερο μυστικό ομορφιάς είναι ο ύπνος, αρκεί να έχεις χρόνο, γιατί εγώ έχω μαλώσει μαζί του…” , είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity.

Δες όμως και κάποιες φωτογραφίες που ανέβασαν στο instagram τους!

Read More

And More