Eυγενία Μανωλίδου: Το TLIFE στο καμαρίνι της με τον Τρύφωνα Σαμαρά! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αυτή η φιλία κρατάει χρόνια. Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι φίλοι πολλά χρόνια και περνάνε καλά μαζί. Ο γνωστός hair stylist της έχει μεγάλη αδυναμία αλλά και εκείνη τον αγαπά και δεν τον αλλάζει για κανέναν.

Η γνωστή μαέστρος και παρουσιάστρια που τη βλέπουμε πλέον στο Junior music Stars επιλέγει πάντα τον Τρύφωνα για τις σημαντικές φωτογραφίσεις αλλά και εξόδους της για να της φροντίσει τα μαλλιά. O Tρύφωνας μάλιστα ήταν αυτός που τη χτένισε νύφη στον πρώτο της γάμο με τον ζωγράφο Θόδωρο Μανωλίδη.

Το ίδιο έκανε και για τη φωτογράφιση του περιοδικού People και το TLIFE, βρέθηκε στο καμαρίνι, την ώρα που ο Τρύφωνας χτένιζε τα μαλλιά της. Οι δυο τους παρά τη δουλειά πέρασαν υπέροχα και γέλασαν με την καρδιά τους.

H Eυγενία μιλώντας στο περιοδικό αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως αποφάσισε να κάνει τηλεόραση για τα χρήματα για να καταφέρει να ξεπληρώσει κάποια δάνεια που είχε πάρει : “Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο από τη στιγμή που χώρισα. Χώρισα το 2002, ήταν η χρονιά που έφυγα από το σπίτι. Ο πρώην σύζυγός μου έκανε αγωγή για να μην πάρω το διαζύγιο αυτόματα όπως γινόταν, οπότε ξεκίνησε ένας τεράστιος δικαστικός αγώνας με φοβερές εκκρεμότητες προς τους δικηγόρους και δικαστικά χρέη, ενώ παράλληλα, επειδή ήθελε να ασκήσει πίεση προς εμένα, σταμάτησε να πληρώνει τα πάντα για τα παιδιά. Οπότε στα 27 μου, με δύο παιδιά και χωρίς δουλειά, έπρεπε να πληρώσω το φαγητό τους, τα σχολεία τους, τη ζωή τους όλη. Αναγκαστικά είχα αρχίσει να παίρνω μικρά καταναλωτικά δάνεια και είχα φτάσει στο σημείο να χρωστάω πολλά χρήματα. Όταν εμφανίστηκε η τηλεόραση στη ζωή μου, για μένα ήταν δώρο από τον ουρανό. Μπόρεσα να εξοφλήσω σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα χρέη πολλών ετών, χωρίς να χρειαστεί ούτε να δανειστώ από κανέναν ούτε να παρακαλέσω”

Δες backstage φωτογραφίες

Read More

And More