Όλγα Πηλιάκη: Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα σέξι χορευτικά δίπλα στον Σάκη Ρουβά, κλέβει τις εντυπώσεις στo Nomads!

Από τις πιο σεμνές και διακριτικές παρουσίες του Nomads είναι η Όλγα Πηλιάκη. Ακριβώς όπως είναι και στη ζωή της. Αφοσιωμένη σύζυγος, στοργική μητέρα και άψογη επαγγελματίας. Την πρωτογνωρίσαμε το 2008 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Τότε ανήκε στην εθνική ομάδα του ανσάμπλ. Σήμερα την απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 στο νέο reality επιβίωσης του σταθμού που έχει κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού. Και μαζί με αυτό και οι πρωταγωνιστές του.

Η Όλγα, φεύγοντας για τις Φιλιππίνες και το νησί Παλαουάν, άφησε τα δύο της παιδιά -την κόρη της και το γιο της- να τα προσέχει ο μπαμπάς τους Στέλιος Χανταμπάκης.

Φυσικά, της λείπει πολυ η οικογένειά της και αυτό γινεται πολύ ξεκάθαρο στην επικοινωνία της με τον παρουσιαστή και τα παιδιά της αλλά συνεχίζει να δίνει την “μάχη” της στο Nomads. Άλλωστε μέσα από τον αθλητισμό έχει μάθει να είναι συνεπής και πειθαρχημένη στους στόχους της.

Ασχολήθηκε από πολύ μικρή με το μπαλέτο και τη ρυθμική και στα 12 έγινε πανελλήνια πρωταθλήτρια. Στη συνέχεια και ενώ ήταν 14 ετών κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη, στα 16 της την πέμπτη θέση στο παγκόσμιο και στα 19 της χρόνια ως αρχηγός της Ελληνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου, κατέκτησε την ένατη θέση.

Μετά το Πεκίνο κρέμασε τα αθλητικά παπούτσια της και έψαξε τον επαγγελματικο της προσανατολισμό στην υποκριτική και το χορό.

Την είδαμε να πλαισιώνει χορευτικά όλα τα μεγάλα ονόματα στις πίστες: Αντώνη Ρέμο, Αννα Βίσση και φυσικά Σάκη Ρουβά! Με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ μάλιστα έχει μία σταθερή συνεργασία τα τελευταία χρόνια και την έχουμε απολαύσει πολλές φορές σε σέξι χορευτικά στο πλευρό του.

“Ο μεγαλύτερος στόχος μου ως αθλήτρια ήταν η συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες και μια καλή θέση για την χώρα μου. Μετά τους Ολυμπιακούς είχα αποφασίσει ότι θα σταματούσα τον αθλητισμό και θα ξεκινούσα μαθήματα υποκριτικής παράλληλα με τις σπουδές μου στη Γυμναστική Ακαδημία. Έτσι κι έγινε…

Εκείνη τη χρονιά ξεκινούσε ένα υπερθέαμα ο Αντώνης Ρέμος, όπου θα είχε μαζί του 15 άτομα για το show (ακροβάτες και χορευτές κυρίως από το εξωτερικό). Χρειάζονταν μόνο δύο Ελληνίδες και στη μια θέση πήραν εμένα. Εκτός από μια όμορφη εμπειρία, ένα άλλο ευχάριστο ήταν η προσωπική και πλέον φιλική σχέση που απέκτησα με τον σκηνοθέτη Απόλλωνα Παπαθεοχάρη. Στη συνέχεια ήμουν στο μιούζικαλ “ΕΝΑ” Ρέμου – Βίσση, στο μιούζικαλ “Ηρακλής, οι δώδεκα άθλοι” με τον Σάκη Ρουβά και φέτος θα είμαι στο Victor Victoria στο Pantheon Theater”, είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της στο TLIFE.

Η Όλγα διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμία και είναι επόμενο μέσα από την ενασχόλησή της με τη γυμναστική και το χορό. Είναι ένας ακόμα από τους λόγους που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο Nomads.

Read More

And More