Θοδωρής Μαραντίνης στο TLIFE: “Ήταν θλιβερό για εμάς αλλά η ζωή συνεχίζεται”

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου περνάνε μία δύσκολη φάση στη ζωή τους μετά την απώλεια του τρίτου τους παιδιού. Το ζευγάρι παραμένει όμως ενωμένο και δυνατό και προσπαθεί να διατηρήσει μία αισιοδοξία ματιά. Άλλωστε έχουν δημιουργήσει ήδη μία υπέροχη οικογένεια και στο μέλλον θα έχουν την ευκαιρία να την μεγαλώσουν. Ο frontman των Onirama επέλεξε να γνωστοποιήσει το θλιβερό γεγονός μέσα από τα social media του και εισέπραξε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης. Το ίδιο και η Σίσσυ που ένιωσε την ανάγκη να πει ένα “ευχαριστώ”.

Η επόμενη μέρα βρίσκει και τους δύο να ασχολούνται με τα επαγγελματικά τους. Η Σίσσυ βρέθηκε στο ατελιέ της και μάλιστα ανέβασε και κάποια βίντεο στα instagram stories λέγοντας πώς κάνει εργασιοθεραπεία. Την ίδια ώρα, ο Θοδωρής ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο Anodos Stage μαζί με τον Χρήστο Κυριαζή και τους Stereo Soul.

Η προγραμματισμένη πρεμιέρα είναι για το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και αυτές τις μέρες το δυναμικό συγκρότημα και ο ανατρεπτικός frontman κάνουν πρόβες. Κάπου εκεί τον συνάντησε και το TLIFE και μας εξήγησε τη στάση του στο δύσκολο αυτό θέμα που προέκυψε στη ζωή του:Αυτό που έγινε ήταν για μας πολύ θλιβερό, πολύ άσχημο αλλά η ζωή συνεχίζεται”, είπε στο TLIFE.

Και συνέχισε: “Για αυτό είμαστε εδώ σήμερα και για αυτό θα γίνουν κι άλλα πράγματα μετά. Είμαστε ενωμένοι, δυνατοί και προχωράμε. Τα καλύτερα έρχονται. Αυτό θέλουμε να είναι το attitude.”

Read More

And More