Courtney Parker – Χρήστος Μάστορας: Το επόμενο βήμα στη σχέση τους! Ο Χρήστος γνώρισε τους γονείς της!

Όσο περνάει ο καιρός ο έρωτάς τους δυναμώνει! Η Courtney Parker και ο Χρήστος Μάστορας είναι από τα ζευγάρια της showbiz που με μαθηματική ακρίβεια θα κάνουν σύντομα το μεγάλο βήμα στη σχέση τους. Η τραγουδίστρια μάλιστα έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της ότι θέλει να παντρευτεί τον αγαπημένο της, ενώ κι εκείνος έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για τον έρωτά τους.

«Είμαι απόλυτα έτοιμη να παντρευτώ με τον Χρήστο. Ξέρω εδώ και καιρό πως αυτός είναι “the one for me””, είχε δηλώσει η Courtney στο περιοδικό People και φαίνεται πως οι βάσεις για να γίνει κάτι τέτοιο έχουν ήδη μπει.

Η τραγουδίστρια έχει γνωρίσει ήδη τους γονείς του frontman του συγκροτήματος Μέλισσες. Από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες της σχέσης τους και έχει δεθεί πολύ μαζί τους. Εκείνος, τους γνώρισε αρχικά μέσω skype και πρόσφατα είχε την ευκαιρία να τους δει κι από κοντά.

Η Courtney έκανε μέσα στο Σεπτέμβρη ένα ταξίδι στην Αμερική για να δει τους δικούς της και λίγες μέρες αργότερα την ακολούθησε και ο Χρήστος. Άλλωστε οι δυο τους είναι αχώριστοι και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει να συνοδεύει ο ένας τον άλλον σε δημόσιες εμφανίσεις.

Βέβαια, προς το παρόν η Coyrtney επικεντρώνεται στην καριέρα της. Μετά την σέξι εμφάνισή της στην Athens Xclusive Designers Week ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Read More

And More