Θ. Ευθυμιάδης στο TLIFE: “Δεν είμαι άπιστος σαν τον Σπύρο στις Κούκλες!”

Για το ρόλο του Σπύρου που υποδύεται στη νέα σειρά του Mega “Κούκλες”, τα επαγγελματικά του βήματα και την οικογένειά του μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο TLIFE.

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ηθοποιούς. Το άστρο του έλαμψε από νωρίς και ο ίδιος έγινε ιδαίτερα γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά “Dolce Vita” το 1995 και από τότε έκανε πολλές αξιόλογες συνεργασίες. Φέτος πρωταγωνιστεί στις “Κούκλες” και υποδύεται τον άπιστο σύζυγό της Κατερίνας (Λίνα Σακκά).
Στις “Κούκλες’” έχω το ρόλο του Σπύρου, του σύζυγου της Λίνας Σακκά. Είμαστε παντρεμένοι και έχουμε δυο παιδιά. Πρόκειται για έναν άπιστο άντρα που στη συνέχεια θα έχει δυσάρεστες και ακραίες αντιδράσεις”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης,, προσθέτοντας πως ο συγκεκριμένος ρόλος είναι μια πρόκληση γι’ αυτόν, καθώς μέχρι τώρα έκανε το “καλό παιδί”.
Το μόνο κοινό στοιχείο μου με το ρόλο είναι πως είμαι παντρεμένος με παιδιά. Κατά τα άλλα είναι ένας τελείως διαφορετικός ρόλος απ’ ό,τι έχω παίξει μέχρι στιγμής. Διαφέρω με τον ήρωα τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν είμαι άπιστος σαν το Σπύρο”, λέει χαρακτηριστικά για το ρόλο του και συμπληρώνει: “Ο Σπύρος είναι ένας τύπος που θα έκανε τα πάντα για να πετύχει. Είναι ένας άνθρωπος που τον ενδιαφέρουν μόνο τα λεφτά. Κυνηγά το ψεύτικο όνειρο και πιστεύει πως θα είναι ευτυχισμένος μόνο αν έχει χρήματα”.
Όσον αφορά τα γυρίσματα της σειράς, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρει πως είναι απαιτητικά αλλά όχι κουραστικά. “Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με τον Αλέξανδρο Πανταζούδη, ο οποίος διατηρεί μια πολύ καλή ισορροπία στο γύρισμα”, αναφέρει και αποκαλύπτει πως από τους 4 διαφορετικούς χαρακτήρες γυναικών που συναντάμε στο έργο, εκείνος είναι πιο κοντά στο ρόλο που υποδύεται η Μαρία Ζορμπά, που είναι μια γυναίκα, η οποία φεύγει από το χωριό και προσπαθεί να κάνει μια καινούρια αρχή στη ζωή της.
Για την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι το τελευταίο διάστημα, ο ίδιος αναφέρει πως δεν φοβήθηκε την κρίση. “Φόβο λόγω κρίσης δεν είχα γιατί η ιδιωτική τηλεόραση έχει ανοίξει τους ορίζοντές της και υπάρχουν πολλές διέξοδοι. Είχα προτάσεις να συμμετέχω στα τηλεοπτικά πράγματα ως παρουσιαστής ή ως κριτής.”, αναφέρει και τονίζει πως η μεγαλύτερη αγωνία του ήταν να βρει κάτι στο χώρο της υποκριτικής. “Δεν αποκλείω τίποτα στο μέλλον αλλά χαίρομαι που συνεχίζω να δουλεύω ως ηθοποιός. Άλλωστε, η οργάνωση και η καλλιτεχνική προστασία του Mega προς τις σειρές ήταν και ο λόγος που δεν φοβήθηκα να συμμετέχω στις Κούκλες”, υπογραμμίζει.
Παρόλα αυτά, στην ερώτηση αν έβγαλε χρήματα ως ηθοποιός ο ίδιος απαντά ως εξής: “Έχω βγάλει χρήματα, αλλά δεν έχω κάνει περιουσία. Τα χρήματα τα ξόδευα σε ταξίδια, τα έτρωγα και τα δάνειζα. Βέβαια, τώρα που έχω οικογένεια είμαι πιο προσεχτικός και προσπαθώ να τα διαχειρίζομαι σωστά
Άλλωστε, εκτός από την υποκριτική, η μεγάλη αδυναμία του Θανάση Ευθυμιάδη είναι η οικογένειά του. Ο ίδιος αν και έλεγε πως δεν πρόκειται να παντρευτεί μοντέλο ή ηθοποιό, ανέτρεψε τα δεδομένα, ερωτεύτηκε και έκανε οικογένεια με την ηθοποιό Άννα Ντιµιτρίεβιτς. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς και ερωτεύτηκαν αμέσως. Τώρα έχουν αποκτήσει δυο παιδάκια και έιναι στην καλύτερη φάση της ζωής τους.
Πώς είναι όμως ο ταλαντούχος ηθοποιός με τα παιδιά του;
Είμαι ενεργός πατέρας και όποτε έχω ελεύθερο χρόνο το απολαμβάνω πολύ να είμαι με τα παιδιά μου. Ήμουν από την πρώτη στιγμή κοντά τους και να φανταστείς πως και στις δυο γέννες της γυναίκας μου εγώ έκοψα τον ομφάλιο λώρο των παιδιών μου”, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο ρόλο του Σπύρου στις “Κούκλες”!

Read More

And More