Πίσω στην κορυφή της σελίδας
02.10.2010 | 19:00

Π. Φιλιππίδης στο TLIFE: ''Είμαι μια χαρά''!

Π. Φιλιππίδης στο TLIFE: ''Είμαι μια χαρά''!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μέτα το δημοσίευμα που αφορούσε ένα πρόβλημα υγείας του ηθοποιού και την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, το TLIFE επικοινώνησε με τον ίδιο ώστε να μας πει τι ακριβώς συνέβη.

Στο τηλέφωνο ακούστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος και με το γνωστό του χιούμορ, έδειξε να απορεί και ο ίδιος για αυτά που γράφτηκαν. ''Είμαι μια χαρά. Πού τα διαβάσατε αυτά; Είμαι μια χαρά και αυτό αρκεί''.

Στην ερώτηση για το αν νοσηλεύτηκε όντως στην Πολυκλινική Αθηνών και στη συνέχεια στο Υγεία, δεν θέλει να προβεί σε οποιαδήποτε διάψευση ή επιβεβαίωση της πληροφορίας.

Το TLIFE ωστόσο επικοινώνησε με την Πολυκλινική Αθηνών και μάθαμε πως ο ηθοποιός όντως εισήχθη στο νοσοκομείο. ''Ναι πραγματικά παρευρέθηκε εδώ και του παρείχαμε τις πρώτες βοήθειες. Χθες δεν είχαμε εφημερία κι έτσι μετά διεκομίσθη σε κάποιο άλλο ιδιωτικό νοσοκομείο. Δεν τον κρατήσαμε εδώ. Ενδεχομένως στο άλλο νοσοκομείο και να έμεινε μέσα. Δεν ήταν πολύ καλά, δηλαδή δεν ήταν σε θέση να πάει μόνος του στο νοσοκομείο. Είχε πρόβλημα όμως αλλά όχι κάτι τραγικό''.

Εμείς ευχόμαστε περαστικά και σημασία έχει ότι ακούστηκε μια χαρά στην τηλεφωνική μας επικοινωνία.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Χρειάζεσαι λοσιόν! End of story! Ποια να αγοράσεις ανάλογα με τον τύπο σου!
ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ; Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!
Χάσε 5 κιλά σε ένα μήνα με τη Νέα Μεταβολική Δίαιτα “Restart” του Δημήτρη Γρηγοράκη
Wabi-Sabi: Η τέχνη της... ατέλειας είναι το νέο μεγάλο trend στη διακόσμηση και ήρθε η ώρα να το μάθεις
Top 10