H Δ. Βανδή ποζάρει για γνωστή εταιρία καλλυντικών. Δες αποκλειστικές backstage photo!

H Δέσποινα Βανδή άφησε για λίγο την οικογένειά της και τις λοιπές επαγγελματικές υποχρεώσεις της και έκανε αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά: να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Μάλιστα, σε λίγες μέρες θα την δούμε και στις οθόνες των τηλεοράσεών μας να μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά ομορφιάς της. Για ποιο λόγο;

Η Δέσποινα Βανδή είναι τα τελευταία χρόνια η πρέσβειρα της Oriflame για την Ελλάδα η οποία μάλιστα φέτος κλείνει τα 18α γενέθλιά της! Με αφορμή αυτό το γεγονός, η Δέσποινα Βανδή πριν λίγες μέρες πέρασε χρόνο με το team της Oriflame αλλά και το δικός της στιλιστικό και beauty team το οποίο την πλαισιώνει και φροντίζει το look της πριν από κάθε εμφάνιση. Το ραντεβού για την φωτογράφιση και το γύρισμα δόθηκε την περασμένη Πέμπτη στις 10 το πρωί σε φωτογραφικό στούντιο του Ηρακλείου. Το TLIFE φρόντισε να εξασφαλίσει backstage φωτογραφίες!

Η Δέσποινα Βανδή φτάνει στο στούντιο φωτογράφισης με το χαρακτηριστικό street look της και αμέσως ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την φωτογράφιση αλλά και το γύρισμα.

Λίγο πριν ξεκινήσει η φωτογράφιση, οι συνεργάτες της επιμελήθηκαν το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Δέσποινας Βανδή…

Τόσο η φωτογράφιση όσο και τα τηλεοπτικά spot είχαν σαν σκοπό να αναδειχθούν οι διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητας της Δέσποινας Βανδή. Ωστόσο, κοινό σημείο αναφοράς και στις τέσσερις περιπτώσεις (τόσα ήταν τα τηλεοπτικά spot) ήταν το πράσινο φόντο με πλέξιγκλας, ένα concept που μας καλωσορίζει στον σύγχρονο κόσμο της Oriflame με οικοδέσποινα την λαμπερή star.

Στο πρώτο video κυριαρχούν τα διαφανή και χρωματιστά πλέξιγκλας τα οποία αντανακλούν την εκρηκτική προσωπικότητα μιας stage woman με απαιτήσεις και ταιριάζουν απόλυτα με το νέο καλοκαιρινό χρωματιστό μακιγιάζ με φυσικά συστατικά.

Στο δεύτερο τηλεοπτικό spot η Δέσποινα πλαισιώνεται από πολλά ρολόγια και μας συστήνει στην αντιγηραντική σειράς της Oriflame. Στο τρίτο η λαμπερή Δέσποινα εμφανίζεται με ένα μακρύ floral φόρεμα, πλαισιωμένη από λουλούδια τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με την φυσική σειρά της Oriflame ενώ στο τελευταίο τηλεοπτικό spot, η ίδια με πρωινό ντύσιμο μας καλωσορίζει στον κόσμο της Oriflame καθώς κάθεται σε ένα μεγάλο στρογγυλό “Ο”.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του TLIFE, η Δέσποινα ακούγοντας δυνατά μουσική μεταμόρφωσε την φωτογράφιση και το γύρισμα με ένα μικρό πάρτυ, μεταδίδοντας σε όλους όσοι βρίσκονταν εκεί την θετική της ενέργεια. Εμείς αδημονούμε να δούμε το αποτέλεσμα στις οθόνες της τηλεόρασής μας και να μάθουμε και κάποια ακόμη μυστικά ομορφιάς της Δέσποινας Βανδή, αν και η ίδια κατά το παρελθόν τα έχει μοιραστεί με τους αναγνώστες του TLIFE!

Το team που συνεργάστηκε με την Δέσποινα Βανδή και την Oriflame:
Δημήτρης Γιαννέτος, προσωπικός make up artist και hair stylist της Δέσποινας Βανδή
Φωτογράφος backstage: Μάνος Cizek
Φωτογράφος: Δημήτρης Σκουλός
Στυλίστρια: Αλεξάνδρα Κατσαϊτη

Read More

And More