Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Η επιστροφή στην Αθήνα, η πρώτη σύσκεψη και τα νέα δεδομένα στην εκπομπή!

Η νέα σεζόν ξεκινά με αέρα ανανέωσης για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Το ζευγάρι πέρασε ένα ξεχωριστό καλοκαίρι αφού φέτος προστέθηκε στην οικογένεια ένα ακόμα μέλος, ο μικρός Δημήτρης.

Οι δύο παρουσιαστές πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους μαζί με τα δυο τους παιδιά στην Τήνο. Παράλληλα επισκέφτηκαν κι άλλα κοντινά νησιά των Κυκλάδων ενώ πέρασαν και κάποιες μέρες στους γονείς της Φαίης στο Κιλκίς.

Μιλώντας στο κυπριακό περιοδικό Down Town η παρουσιάστρια του ANT1 υποστήριξε πως το καλοκαίρι των ονείρων της είναι αυτό που πέρασε καθώς απόλαυσε όμορφες στιγμές με τους άντρες της ζωής της. Διάβασε εδώ περισσότερα! Κάποιες από αυτές τις μοιράστηκε και με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Εκτός όμως από τα παιδιά και τον σύζυγό της η Φαίη είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει και με καλούς φίλους. Στην Τήνο μάλιστα βρέθηκαν για λίγες μέρες και η συνεργάτες του “Πρωινό”, Σάσα Σταμάτη και Θέμης Γεωργαντάς. Θυμήσου εδώ!

Η ομάδα είναι πολύ δεμένη και κάνει παρέα και εκτός αφού δεν είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε και εκτός πλατό. Φέτος βέβαια θα αλλάξει λίγο η σύνθεση αφού προστίθενται στο πάνελ τρία νέα πρόσωπα. Ο Κώστας Δόξας, ο Άρης Καβατζίκης και η Μαίρη Συνατσάκη.

Το πρωί της Τρίτης έκαναν και την πρώτη τους σύσκεψη όλοι οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής. Το TLIFE βρέθηκε εκεί και σου μετέφερε όλα όσα έγιναν. Δες εδώ!

Η Φαίη είχε βρεθεί στα Καπα studios μια μέρα νωρίτερα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του “Πρωινό” και ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram μέσα από το νέο πλατό γράφοντας στη λεζάντα: “Ξεκινάμε”. Δες εδώ την φωτογραφία που ανέβασε!

Το νέο ξεκίνημα βρίσκει την Φαίη ανανεωμένη και αδυνατισμένη. Παρόλο που έχουν περάσει μόνο λίγοι μήνες από την γέννηση του δεύτερου γιου της, η παρουσιάστρια κατάφερε να ξεφορτωθεί γρήγορα και εύκολα τα παραπάνω κιλά.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έκλεψε τις εντυπώσεις στις φετινές εξορμήσεις της στην παραλία και αναστάτωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ποζάροντας με μαγιό.

Με γεμάτες μπαταρίες και πολύ κέφι λοιπόν επέστρεψε στην Αθήνα και όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στους δέκτες μας από τις αρχές Οκτώβρη που ξεκινάνε και επίσημα!

Read More

And More