Πίσω στην κορυφή της σελίδας
10.11.2011 | 19:34
Εβίτα Τσιλοχρήστου Tweet me @evitatsi

Η Γ. Φαρμάκη είναι ακόμη στην εντατική μετά τον πυροβολισμό! Πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας της;

Η Γ. Φαρμάκη είναι ακόμη στην εντατική μετά τον πυροβολισμό! Πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας της;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
H Γωγώ Φαρμάκη, αδερφή της Όλγας, που χειρουργήθηκε για τρίτη φορά προχθές στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ, μετά το ατύχημα που είχε και τη σφαίρα που δέχτηκε, έχει μπει από χθες από τους γιατρούς της σε διαδικασία αφύπνισης. Χθες δεν αντέδρασε αμέσως ωστόσο σήμερα τα πήγε καλύτερα.

Ο γιατρός που της έκανε τα δύο τελευταία χειρουργεία, Στάθης Τσοχαταρίδης δήλωσε στο TLIFE: "Αν και δεν αντέδρασε χθες πολύ, δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα. Η κοπέλα μπορεί να είχε αιμορραγία αλλά δεν έμεινε ποτέ χωρίς οξυγόνο κι αυτό είναι πολύ καλό. Πήρε πολλά φάρμακα... αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι όλα θα φτιάξουν. Το σίγουρο είναι ότι η αιμορραγία έχει σταματήσει τελείως. Εγκεφαλικά προβλήματα πιστεύω πως δεν της έχει αφήσει όλο αυτό. Βέβαια πρέπει να ξυπνήσει πλήρως για να είμαστε σίγουροι.

Σήμερα είναι καλύτερα από χτες! Βελτιώνεται η κατάσταση. Έχει ξυπνήσει αλλά δίχως δεν έχει απόλυτη επαφή. Δεν σημαίνει όμως κάτι αυτό, νομίζω ότι βελτιώνεται. Ακόμη είναι στην εντατική και διασωληνωμένη. Κουνάει το κεφάλι, τα χέρια... Πράγμα που δεν έκανε χτες. Σήμερα είναι σαφώς καλύτερα. Θα περιμένουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Ξαφνικά μπορεί να ανοίξει τα μάτια της. Δεν ξέρουμε πότε. Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα από τον εγκέφαλο... Ίσως κάνουμε μια μαγνητική εγκεφάλου αύριο, αλλά το πιθανότερο είναι να μην χρειαστεί τελικά."Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 17:16

Top 10