Σε ποιο νησί της Ελλάδας βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο B. Gates; TLIFE ρεπορτάζ

Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, ο Αμερικανός μεγιστάνας και ιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε νησί της Ελλάδας και αυτό δεν είναι άλλο από την πανέμορφη Ύδρα μας!

Ο διάσημος επιχειρηματίας, ύστερα από την επίσκεψή του στις Σπέτσες, κατέφθασε στην Ύδρα προχθές το βράδυ με το υπερπολυτελέστατο γιοτ του, ”Octopus”, το οποίο βρίσκεται αρόδου -δεν έχει δηλαδή αγκυροβολήσει μέσα στο λιμάνι, λόγω του μεγάλου του όγκου. Επιπλέον, ο Bill Gates, χθες το βραδάκι, γύρω στις 8, περιπλανήθηκε στα σοκάκια της Ύδρας ενώ δεν παρέλειψε μαζί με την 9μελη παρέα του να απολαύσει το δείπνο του σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής.

Κάτοικος, επίσης, του νησιού μας δήλωσε ότι ανάμεσα στα άτομα που αποτελούσαν την παρέα του, βρίσκεται και το δεξί του χέρι, ο Paul Allen.

”Εμείς αντιληφθήκαμε την άφιξή του, αφενός επειδή αναγνωρίσαμε το μεγάλο του σκάφος ”Octopus” με το ελικόπτερο κι αφετέρου, διότι είχε γίνει στο μαγαζί μας, ”Castello”, κράτηση από κάποιον γνωστό μας, κάτοικο του νησιού κι επί τούτου ήρθαν όλοι μαζί… Βρισκόταν νωρίτερα στις Σπέτσες και ήρθε εδώ προχθές το βράδυ. Χθες αργά το απόγευμα πήγε μια βόλτα στο νησί, ύστερα δείπνησαν εδώ και μετά κατευθύνθηκαν προς το σκάφος, το οποίο βρίσκεται ακόμα εδώ. Στο μαγαζί μας, κάθισε σε prive χώρο, όπου πρόσβαση είχε μόνο το σέρβις. Είναι πολύ πιθανό να έρθουν κι απόψε στο μαγαζί μας”, δήλωσε στο Tlife άνθρωπος του εστιατορίου όπου και δείπνησε ο Gates.

Το Tlife επιπλέον, επικοινώνησε με κατοίκους κι άλλους επειχειρηματίες του νησιού, που επιβεβαίωσαν τα παραπάνω και μάλιστα, τόνισαν πως ήταν αρκετά ευδιάθετος κι ευγενικός άνθρωπος, ενώ όλοι περιμένουν την επόμενη βόλτα του στα δρομάκια του νησιού. Παρόλα αυτά, ο Bill Gates ήταν με συνοδεία κι ήταν λίγο δύσκολο να τον απαθανατίσει κάποιος.

Αν είσαι στην Ύδρα και τον πετύχεις, γίνε ο ρεπόρτερ του tlife και στείλε μας τη φωτογραφία του

Read More

And More