Τζένη Μπαλατσινού: Έχει πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο!

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μία όμορφη γυναίκα, μία ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα και μία άψογη επαγγελματίας. Το αποδεικνύει καθημερινά σε κάθε της βήμα αφού καταφέρνει με οτιδήποτε και να καταπιαστεί να το φέρει εις πέρας. Φυσικά, σε όλα αυτά έχει και την στήριξη της οικογένειάς της και του συζύγου της Πέτρου Κωστόπουλου.

Η Τζένη και ο Πέτρος είναι μαζί σε όλα, στα δύσκολα και στα εύκολα. Κυρίως στα πρώτα. Όλες τις δύσκολες στιγμές που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια τις αντιμετώπισαν μαζί, ο ένας δίπλα στον άλλον. Μάλιστα, ο παρουσιαστής του Πρωινό mou έχει μιλήσει πολλές φορές για την αγάπη που της έχει και το πόσο σημαντική είναι για εκείνον.

Δίπλα στη γυναίκα της ζωής του και μητέρα των παιδιών του ήταν και την Κυριακή ο Πέτρος. Η παρουσιάστρια του Mega οργάνωσε ένα μπαζάρ αφιερωμένο στις γυναίκες το οποίο πραγματοποιήθηκε σε γνωστό μαγαζί της Βουλιαγμένης. Πρόκειται για το Women in Action που είναι ουσιαστικά μια ημέρα αφιερωμένη στη γυναίκα.

Ανάμεσα στους δεκάδες επισκέπτες, ήταν και ο σύζυγος της Τζένης που δεν δίστασε να της δώσει μάλιστα και ένα τρυφερό φιλί μπροστά στον φωτογραφικό φακό του TLIFE.

Δες την Τζένη και τον Πέτρο σε τρυφερές στιγμές!

Read More

And More