Π. Ζήνα στο TLIFE: Η βάφτιση της κόρης της και η καλοκαιρινή περιοδεία της!

Για την καλοκαιρινή της περιοδεία, τα σχέδιά της για τις πρώτες διακοπές της με την κορούλα της Ηλέκτρα και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα μίλησε η Πέγκυ Ζήνα στο TLIFE. Η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια που πλέει σε πελάγη ευτυχίας εξομολογήθηκε πως ο ερχομός του μωρού της έχει αλλάξει τη ζωή, ενώ αποκάλυψε πως η βάφτιση της θα γίνει την επόμενη άνοιξη.

Πείτε μας λίγα λόγια για τη φετινή περιοδεία σας. Ποιοι θα είναι οι επόμενοι σταθμοί σας;

“Τώρα μας πετυχαίνεται στο πλοίο για την επόμενη συναυλία. Έχουμε ήδη ξεκινήσει τη φετινή περιοδεία. Είναι πολύ ωραίο το καλοκαιρινό κλίμα. Ο κόσμος έχει άλλη διάθεση και οι συγκεκριμένες συναυλίες είναι πολύ ιδιαίτερες, γιατί έχουμε την ευκαιρία να δούμε κόσμο που δεν έχει τη δυνατότητα να μας δει πολύ συχνά και τις περιμένει αυτές τις εμφανίσεις. Επόμενοι σταθμοί μας είναι η Κάλυμνος, η Καλαμάτα, η Πάργα και η Πάτρα.”
Με τη φετινή περιοδεία σας έχει μείνει χρόνος για διακοπές;
“Προσπαθούμε να τα συνδυάσουμε, δουλειά και διακοπές. Ενδιάμεσα από τις συναυλίες υπάρχουν δυο-τρεις μέρες που κάνουμε διακοπές οικογενειακά. Η μικρούλα είναι μαζί μας στις συναυλίες και περνάμε πολύ όμορφα όλοι μαζί”.
Πώς νιώθετε που κάνετε τις πρώτες διακοπές με την κόρη;
“Είναι η απόλυτη ευτυχία και γι’ αυτό δεν μας κουράζει το φετινό πρόγραμμα των συναυλιών. Είναι οι πρώτες διακοπές και ξέρω ότι αυτές οι στιγμές δεν επαναλαμβάνονται, οπότε τις χαιρόμαστε όσο περισσότερο μπορούμε. Είναι και η μικρή σχεδόν δέκα μηνών και κάθε μέρα παρουσιάζει και κάτι καινούριο, οπότε κάθε μέρα μια νέα αρχή”.

Με την έλευση του μωρού έχουν αλλάξει οι προτεραιότητές σας;
“Όταν έχεις ένα παιδί προτεραιότητα είναι αυτό και όλα τα κάνεις για εκείνο. Επαγγελματικά, αυτό που μου συμβαίνει είναι να γίνομαι πιο υπεύθυνη. Τώρα ότι είναι να κάνω το σκέφτομαι δυο φορές γιατί έχω να δώσω κάπου λόγο. Και αν όχι τώρα λίγο αργότερα.
Η βάφτιση της κόρη σας πότε θα γίνει;
“Γι’ αυτό το καλοκαίρι δεν υπάρχει κάποιο πλάνο. Μάλλον θα γίνει του χρόνου την άνοιξη. Προς το παρόν δεν έχουμε κλείσει ημερομηνία. Νονός θα είναι ο Ηλίας Ψινάκης και το όνομά της θα είναι Ηλέκτρα, όπως έχουμε πει. Σίγουρα θα γίνει σε κύκλο κύκλο και όχι όπως ο γάμος. Δεν θα υπάρχουν επισημότητες, θα γίνουν όλα πολύ απλά. Τώρα για το πού θα γίνει δεν έχουμε αποφασίσει αν θα είναι στην Αθήνα ή στην επαρχία”.

Ποια είναι τα επαγγελματικά σας βήματα για το χειμώνα;
“Θα είμαι στο πρώην “Εναστρον”, ένα όμορφο και ανακαινισμένο χώρο με τον Δήμο Αναστασιάδη, την Αμαρυλλίδα και τον Λούκα Γιώρκα. Θα παρουσιάζουμε ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα, στο οποίο θα συμμετέχει και ο Μιχάλης με την λύρα του, που είχαμε συνεργαστεί και φέτος. Μουσική επιμέλεια θα έχει ο Γιώργος Ζαχαρίου και καλλιτεχνική επιμέλεια της Μαργαρίτας Μυτηλιναίου”.

Read More

And More