Όθωνας Μεταξάς: Αποκαλύπτει στο TLIFE τρία πράγματα που δεν ξέρουμε για εκείνον!

Είναι μια γεμάτη χρονιά για τον Όθωνα Μεταξά. Εκτός από την τηλεοπτική Εκδρομή στον ΑΝΤ1, ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί επίσης στην παράσταση Η μέθοδος Γκρόνχολμ στο Θέατρο Αμιράλ (δες εδώ ποιοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα του), ενώ αύριο ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στη σκηνή του Σταυρού του Νότου (Club) όπου σε μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση με ξεχωριστά κομμάτια σπουδαίων δημιουργών, ενώνει σε μια γραμμή το παλιό και το καινούργιο.

/

Ανάμεσα στις καθημερινές – πολλές- υποχρεώσεις του ο Όθωνας Μεταξάς, ξέκλεψε λίγο χρόνο για να αποκαλύψει στο TLIFE τρία άγνωστα πράγματα για τη ζωή του.

Το σπίτι του: “Έχω μετατρέψει το σπίτι μου σε studio. Ζω σε μονοκατοικία, όποτε ήταν μια καλή ιδέα, να κάνουμε πρόβες εδώ πριν τις εμφανίσεις μαςαφού τα studio κοστίζουν αρκετά. Συγκεντρωνόμασταν λοιπόν και οι 6 μουσικοί της παράστασης σπίτι μου κι ευτυχώς δεν ενοχλούσαμε με τη μουσική μας στις πρόβες κανέναν στη γειτονιά”, λέει ο ηθοποιός στο TLIFE.

/

Πρωινό ξύπνημα: “Ίσως και λόγω της ενασχόλησης μου με τη μουσική, δεν κοιμάμαι νωρίς. Η φυσική μου τάση λοιπόν είναι να ξυπνάω πιο αργά, γύρω στις 12. Όταν όμως υπάρξει ανάγκη να ξυπνήσω νωρίς, το κάνω. Για τα γυρίσματα της Εκδρομής για παράδειγμα ξυπνούσα νωρίς”, εξομολογείται ο Όθωνας Μεταξάς.

Κατοικίδια ζώα: “Δεν μοιράζομαι το σπίτι μου μέ κάποιο ζώο. Τα αγαπάω πάρα πολύ τα ζώα αλλά δεν θα ήθελα να κλείσω κάποιο μέσα σε ένα διαμέρισμα. Νομίζω ότι έχω συνδέσει και λίγο τα κατοικίδια με τη μοναξιά και την έλλειψη κοινωνικοποίησης κάποιων ανθρώπων. Αλλά τα ζώα γενικά τα λατρεύω και ιδιαίτερα τα σκυλιά, πολύ περισσότερο από τις γάτες”.

Read More

And More