Νέες φωτογραφίες από την εντυπωσιακή μεταμφίεση του Ηλία Ψινάκη!

Ο Ηλίας Ψινάκης είναι από τους ανθρώπους που αγαπάει τη ζωή και τη χαίρεται στο έπακρο. Δεν αφήνει κανένα εμπόδιο ή δύσκολη στιγμή να τον πτοήσει και πάντα αποτελεί πηγή έμπνευσης και ενέργειας για τους γύρω του. Μετά από μία έντονη και δύσκολη εβδομάδα, στην οποία υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων του Αγίου Ανδρέα πρόσφυγες που θα φιλοξενηθούν εκεί μέχρι το καλοκαίρι, διασκέδασε με τους φίλους του. Πέρασε την τελευταία Κυριακή των Αποκριών, όπως της αρμόζει, στο Κέντρο Αθηνών.

Φρόντισε να μπει μάλιστα στο κλίμα και φόρεσε μία εντυπωσιακή μάσκα την οποία δημοσίευσε και ο ίδιος στον λογαριασμό του στο instagram λέγοντας πως είναι ο “κερατάς”. Το TLIFE εξασφάλισε νέες φωτογραφίες από το συγκεκριμένο party στο οποίο ήταν στην παρέα του και η ‘Ελενα Ράπτη.

Όλα αυτά λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή ο αγαπημένος θείος του, Σταύρος Ψινάκης. Ο ήρωας των Φιλιππίνων ήταν πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής του Δήμαρχου Μαραθώνα και γι’ αυτό τον αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο. Δες εδώ!

Read More

And More