Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Το άγχος της πρεμιέρας, η επιτυχία και οι πρώτες μέρες στο πλατό!

Μετά από ένα ξεκούραστο καλοκαίρι με τα παιδιά τους στην Τήνο, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ξεκίνησαν εντυπωσιακά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και μοιάζουν να το απολαμβάνουν.
Έχοντας στο πλευρό τους συνεργάτες και φίλους, οι δυο τους έκαναν πρεμιέρα τη Δευτέρα κερδίζονται για μια ακόμη χρονιά την αγάπη του κόσμου, όπως έδειξαν και τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης τους. (Δες εδώ την τηλεθέαση της πρεμιέρας)

Η πρεμιέρα θύμιζε παλιό ελληνικό κινηματογράφο με την Φαίη και τον Γιώργο να χορεύουν “Χάλι – Γκάλι”, ενώ ιδιαίτερα συγκινητικά ήταν και τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας: “Είμαστε πολύ πολύ χαρούμενοι που για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά είμαστε μαζί και περνάμε παρέα όμορφα τα πρωινά μας. Δεύτερη χρονιά εδώ στον ΑΝΤ1 και είναι σαν να είμαστε δεκαετίες, αισθανόμαστε σαν το σπίτι μας”.
Παρά, το άγχος της πρεμιέρας τους, η Φαίη και ο Γιώργος χάρηκαν το come back τους, ενώ τις επόμενες μέρες φάνηκε να βρήκαν και περισσότερο τις ισορροπίες τους στην εκπομπή.

Στο πλευρό τους για φέτος βρίσκονται η Σάσα Σταμάτη, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Κώστας Δόξας, η Λίτσα Πατέρα και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και ο Άρης Καβατζίκης. Η ομάδα, μάλιστα, έχει δεθεί πολύ και εκτός πλατό, αφού μετά την πρεμιέρα, βγήκαν όλοι μαζί για φαγητό. (Δες εδώ φωτογραφίες από την έξοδο στο Κολωνάκι).
Ωστόσο, η φετινή χρονιά φαίνεται να είναι πιο δύσκολη για την όμορφη παρουσιάστρια που εκτός από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, θέλει να περνά όλο και περισσότερο χρόνο με τα δυο μικρά αγοράκια της. Ο μεγάλος γιος της, ο Γιαννάκης, είναι πια 3,5 χρόνων και δεν σταματά το παιχνίδι με τους γονείς της, ενώ ο μικρός Δημητράκης που είναι 5 μηνών μονοπωλεί το ενδιαφέρον της διάσημης μανούλας του.

Εκείνη, προσπαθεί να μοιράζει το χρόνο και στα δυο παιδιά της, για να μην υπάρχουν ζήλιες, λέγοντας στον Γιαννάκη πως ως ο μεγάλος της οικογένειας θα πρέπει να προστατεύει τον αδελφούλη του. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως έχει μεγάλη βοήθεια από τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα και αυτό την κάνει να χαίρεται την κάθε στιγμή.
Όσο για τα επόμενα σχέδιά τους; Το ζευγάρι φαίνεται πως ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις στο κοινό του, αλλά και καλεσμένους για συνεντεύξεις που θα συζητηθούν.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε μετά την πρεμιέρα τους στα Studio ΚΑΠΑ και το ζευγάρι έδειχνε πολύ ενθουσιασμένο για την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν.
Δες φωτογραφίες:

Φαίη Σκορδά

Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά

Μαίρη Συνατσάκη

Σάσα Σταμάτη, Κώστας Δόξας

Μαίρη Συνατσάκη, Άρης Καβατζίκης

Read More

And More