Η σέξυ εμφάνιση της Μελίνας των Vegas στο νέο της video clip! Φωτογραφίες

Πιο εντυπωσιακή και σέξυ από ποτέ εμφανίστηκε η Μελίνα Μακρή των Vegas στο νέο της video clip για το τραγούδι “Αν φθάνει”. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στα γυρίσματα και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα backstage και την προετοιμασία της Μελίνας.

/

Το video clip είναι σε σκηνοθεσία του Sherif Francis και το τραγούδι “Αν φθάνει” αποτελεί την πρώτη solo μουσική προσπάθεια της τραγουδίστριας χωρίς τους Vegas (μετά και το ντουέτο της με τον Νικηφόρο).
Πρόκειται για ένα fun video, με διάφορα άτομα να χορεύουν σε διάφορα σημεία, κεντρικό άξονα τη Μελίνα να ξεκινάει με ένα χορευτικό και να καταλήγει σε ένα underground club. Όσο για την εμφάνισή της; Ιδιαίτερα σέξυ μ’ ένα κορμάκι με print και ροκ διάθεση.

/

Η Μελίνα, έχοντας ολοκληρώσει την ηχογράφηση του πρώτου δικού της τραγουδιού ετοιμάζεται αυτήν την περίοδο για τη συμμετοχή της στο μιούζικαλ Priscilla.

/

Οι Vegas, άλλωστε, λειτουργούν τόσο συλλογικά όσο και σαν μονάδες. Εκτός από την Μελίνα και ο Zeraw ετοιμάζει μία συνεργασία με άλλον καλλιτέχνη και παράλληλα ετοιμάζει το mix tape, ενώ ο Σταύρος (D.J AIRTH) βρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει παραγωγές και για άλλους καλλιτέχνες.

Δες φωτογραφίες από τα παρασκήνια:

/

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More