Καλλίδης, Χολίδης, Χρύσπα, Στικούδη: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα σε φωτογραφίες!

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στους θαμώνες του Vox η χθεσινή πρεμιέρα με τους Πάνο Καλλίδη, Χρήστο Χολίδη, Κατερίνα Στικούδη και Χρύσπα. Το πρόγραμμα που ετοίμασαν οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες ξεσήκωσε το κοινό που διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το TLIFE φυσικά ήταν εκεί για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα και τον λουλουδοπόλεμο, τις επώνυμες παρουσίες που κάθισαν στα πρώτα τραπέζια αλλά και όλα όσα έγιναν στα καμαρίνια!

Η παρουσία βέβαια που ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη ήταν η Κατερίνα Στικούδη! Η τραγουδίστρια με το ιδιαίτερο στιλ της και την σέξι εμφάνιση κέρδισε αναπόφευκτα τα βλέμματα και τις εντυπώσεις…

Αρχικά, εμφανίστηκε στην σκηνή με ένα μαύρο μακρύ φόρεμα και με μία γρήγορη χορευτική κίνηση το πέταξε από πάνω της και είδαμε το εντυπωσιακό σύνολο που επέλεξε από την συλλογή Vrettos Vrettakos capsule collection. Πρόκειται για μία κεντημένη κρυστάλλινη bespoke φόρμα και μπούστο κεντημένο με swarovski.

Δεν ήταν όμως το μόνο κομμάτι Vrettos Vrettakos που επέλεξαν οι στιλίστες της, Μιχάλης Τσούκας και Μάριος Κυπριώτης για την πρεμιέρα. Στα εντυπωσιακά outfit της ήταν και μία made to order δημιουργία από δέρμα με lazer cut λεπτομέρειες. Θα δεις την Κατερίνα να το φοράει και να ποζάρει με αυτό στο καμαρίνι της!

Σέξι όμως ήταν και η δεύτερη εμφάνισή στην πίστα (φορώντας μια δημιουργία της Maria Patelis) όπου έγινε μαζί με την Χρύσπα. Οι δυο τραγουδίστριες έδωσαν μια ιδιαίτερη πινελιά στο πρόγραμμα με τα ντουέτα που ερμήνευσαν ενώ στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε η Χρύσπα για να συνεχίσει το λαϊκό της πρόγραμμα.

Το πιο θερμό χειροκρότημα όμως απέσπασε και ο Χρήστος Χολίδης ο οποίος ερμήνευσε τις μεγάλες του επιτυχίες ενώ δεχόταν συνεχώς πανέρια με λουλούδια! Ανάμεσα στους θαμώνες ήταν και η καλή του φίλη Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της, Αντώνη Ανεβιζόπουλο. Φαίνεται πως ο τραγουδιστής είναι στα καλύτερά του και έχει αφήσει πίσω του τον χωρισμό του από την Δούκισσα Νομικού.

Με τον αέρα του “παλιού” βγήκε ο Πάνος Καλλίδης αφού εμφανίζεται στο Vox αρκετές σεζόν με διαφορετικά σχήματα. Έδωσε στην βραδιά το δικό του στίγμα και ξεσήκωσε τον κόσμο με τις επιτυχίες του!

Read More

And More