Αννέτ Αρτάνι: Ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη μαζί με τον σύντροφό της!

Το πρώτο της παιδάκι περιμένει η Αννέτ Αρτάνι που διανύει ήδη την 37η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της (σ.σ. είναι στο μήνα της). Η τραγουδίστρια, που ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην Αμερική, ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το γιο της.

Λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μωράκι της, ποζάρει μαζί με τον σύντροφό της, Giovanni Olivera στον φωτογραφικό φακό της Jen Parente.

Η Αννέτ, φορώντας λουλούδια στα μαλλιά κι έχοντας εκτεθειμένη τη φουσκωμένη κοιλιά της, μοιάζει με νεράιδα. Ο Giovanni ποζάρει δίπλα της προστατευτικός και η εικόνα αυτή επιβεβαιώνει την ευτυχία τους. Το TLIFE σου εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από την φωτογράφιση του ζευγαριού!


Ο σύντροφός της χαιδεύει τρυφερά την κοιλιά στην οποία βρίσκεται ο γιος του!

Ο μικρός, που φαίνεται ήδη από τα υπερηχογραφήματα πώς θα είναι ένα γλυκό μωρό με μαγουλάκια, αναμένεται να έρθει στον κόσμο την ημέρα του Halloween. Η μέλλουσα μανούλα ωστόσο θα φροντίσει να είναι στο μαιευτήριο λίγο νωρίτερα, για κάθε ενδεχόμενο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι γονείς του έχουν φροντίσει ήδη να του πάρουν το πρώτο του αποκριάτικο κοστούμι. Θα του φορέσουν μία στολή σκύλου!

Η Αννέτ είναι γνωστό ότι λατρεύει τα ζώα και μάλιστα έχει πολλά κατοικίδια που θα φροντίσει να αγαπήσει και ο γιος της. Έχει ήδη βρει και τον τρόπο! Έχει, επίσης, δημιουργήσει τον οργανισμό Miney’s Rescue of Love για την προστασία των αδέσποτων.


Τα μαλλιά της Αννέτ επιμελήθηκε η Irene Renee Zoumis και το make up η Markella Malafis

Παρακάτω θα δεις μερικές ακόμα σταρ που αποφάσισαν να φωτογραφηθούν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους αλλά… γυμνές!

Read More

And More