Αθηνά Οικονομάκου: Απόδραση στο Άμστερνταμ με τον σύντροφό της!

Η Αθηνά Οικονομάκου λατρεύει τα ταξίδια και πάντα μας κάνει να ζηλεύουμε με τους προορισμούς που διαλέγει. Την ίδια αγάπη έχει και ο σύντροφός της, Φίλιππος Μιχόπουλος στον οποίο έχει βρει τον ιδανικό συνταξιδιώτη. Ο επιχειρηματίας και η αγαπημένη του αυτή τη φορά ετοίμασαν βαλίτσες και πέρασαν τις γιορτές στο εξωτερικό.

Μπορεί το πρόγραμμά τους να είναι φορτωμένο, πάντα βρίσκουν όμως χρόνο για μία απόδραση. Τα Χριστούγεννα απόλαυσαν τη ρομαντική Βιέννη στην Αυστρία, ενώ λίγες μέρες αργότερα βρέθηκανσ την Ολλανδική πρωτευούσα. Η ηθοποιός φρόντισε να μοιραστεί μερικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους από τις βόλτες τους στο Άμστερνταμ.


“Θα ήθελα να περάσω τις γιορτές όπως τις έχω φανταστεί. Να περάσω όμορφα! Ιδανικά θα ήθελα να είμαι με αγαπημένους ανθρώπους σε ένα σπίτι, με ωραία φαγητά, να γελάσουμε, να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε. Ή να κάνω ένα όμορφο ταξίδι. Θέλω να περάσω ξέγνοιαστα. Να ξεφύγω λίγο. Να μην υπάρχει πίεση, ούτε «πρέπει να κάνω αυτό». Να χαλαρώσω”, δήλωσε η Αθηνά Οικονομάκου πριν από λίγες ημέρες στο Down Town Κύπρου και όπως φαίνεται η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα.

Read More

And More