Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Οικογενειακή εξόρμηση στο Παρίσι! Φωτογραφίες

Ο μικρός Δημήτρης αποχωρίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο την οικογένειά του. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισαν να ταξιδέψουν στο Παρίσι μαζί με τον πρωτότοκο γιο τους, Γιάννη. Ο δεύτερος γιος τους είναι πολύ μικρός ακόμα για να μπει σε μια τέτοια διαδικασία. Η οικογένεια Λιάγκα είχε ως σκοπό του ταξιδιού να ξεφαντώσει στη Disneyland.

Αναχώρησαν από την Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής τους την Παρασκευή. Το TLIFE τους απαθανάτισε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν πάρουν την πτήση τους για τη γαλλική πρωτεύουσα. Την εξόρμηση αυτή θα την επαναλάβουν σίγουρα όταν μεγαλώσει και ο βενιαμίν της οικογένειας αφού η εμπειρία τους ήταν αξέχαστη.

Τόσο η Φαίη όσο και ο Γιώργος φρόντισαν να μοιραστούν κάποια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους ανεβάζοντας τις φιγούρες του Μίκυ και της Μίνι. Αυτές άλλωστε ανυπομονούσε να συναντήσει και ο Γιάννης, όλους τους αγαπημένους ήρωες που βλέπει στην τηλεόραση ή στα παιδικά βιβλία που του διαβάζει η μαμά του.

Οι τρεις τους έμειναν ένα βράδυ στο Παρίσι και τα υπόλοιπα στη Disneyland όπου και πέρασαν ένα μεγάλο μέρος της Καθαράς Δευτέρας. Αργά το βράδυ της ίδιας μέρας επέστρεψαν και πάλι στη βάση τους.


Δες φωτογραφίες!

Read More

And More