Ιωάννα Μπούκη: Το ταξίδι στο εξωτερικό και η εμφάνιση με την μπούρκα

Η Ιωάννα Μπούκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Η σύζυγος του άνκορμαν του Alpha, Αντώνη Σρόιτερ ποζάρει στο Άμπου Ντάμπι και μάλιστα φορώντας μπούρκα.

Η ίδια σημείωσε αστειευόμενη κάτω από τη φωτογραφία: “Το μικρο μαύρο φόρεμα που σε βγάζει παντα απο τη δύσκολη θέση!” Η Ιωάννα δεν διευκρίνησε από πότε είναι αυτή η πόζα αλλά σίγουρα έκανε όλους τους followers της να αναρωτηθούν.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η ίδια λατρεύει τα ταξίδια. Παρόλα αυτά ο χρονος της είναι περιορισμένος λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η Ιωάννα λείπει αρκετές ώρες από το σπίτι. Αυτές τις ώρες κοντά στη μικρή Νάντια δεν βρίσκεται κάποια νταντά, αλλά η μεγαλύτερη αδελφή της. «Η πολυτιμότερη βοήθειά μου είναι η Ρένα. Παρόλο που και εκείνη έχει τη δική της οικογένεια, όσες ώρες λείπω από το σπίτι, έχουμε ρυθμίσει το πρόγραμμά μας και έχουμε βρει μια φόρμουλα, ώστε να βρίσκεται εκείνη με το παιδί και αυτό μας κάνει να νιώθουμε μεγάλη ασφάλεια», είπε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Read More

And More