Κάτια Ζυγούλη – Σάκης Ρουβάς: Οι ρομαντικές στιγμές στη Θεσσαλονίκη και οι βραδινές έξοδοι!

Παντού μαζί είναι το τελευταίο διάστημα η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς. Το ζευγάρι απολαμβάνει ξεχωριστές στιγμές και αφιερώνει χρόνο στη σχέση του ακόμα και με τις αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και η σύντροφός του βρίσκουν τον τρόπο να κάνουν πράματα μαζί.

Πριν από λίγες μέρες τους είδαμε να ταξιδεύουν μαζί στη συμπρωτεύουσα με αφορμή τις εμφανίσεις του Σάκη με τους Onirama στο Stage Live.

Η Κάτια άφησε τα παιδιά στη γιαγιά και τον παππού και βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να απολαύσει τον αγαπημένο της για ακόμη μία φορά να τα δίνει όλα στη σκηνή. (δες εδώ φωτογραφίες από την πρεμιέρα)

Θεσσαλονίκη #WeWillRock #tonight #theSclub #StageLive #Onirama

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις


Πέρα όμως από τις στιγμές τους στο μαγαζί και την πολυτελή τους διαμονή σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία της πόλης, δεν παρέλειψαν να χαρούν και τις ομορφιές της. Οι δυο τους έκανα τις βόλτες τους στην παραλία της Θεσσαλονίκης και χάρηκαν το μαγευτικό της ηλιοβασίλεμα.


Λίγες μέρες πριν το ταξίδι τους, ο Σάκης και η Κάτια βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου “Αστακός”, στον κινηματογράφο “Δαναό”. Και οι δύο πέχουν δοκιμάσει τις δυνάμεις τους στην 7 τέχνη και έχουν ιδιαίτερη αγάπη στη μεγάλη οθόνη.

Ο Σάκης ετοιμάζεται άλλωστε και για τη δική του πρεμιέρα με το ήδη πολυβραβευμένο Chevalier. Αυτό αναμένεται να γίνει στις 26 Νοεμβρίου.

Read More

And More