Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στο θέατρο με τους συνεργάτες της!

Την μεγάλη της αγάπη για το θέατρο μας έχει δείξει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την έχει απαθανατίσει σε πολλές παραστάσεις το τελευταίο διάστημα είτε μόνη της είτε με την παρέα της. Η παρουσιάστρια του Alpha αυτή τη φορά επέλεξε το θέατρο Κιβωτός για να περάσει μία ακόμα θεατρική βραδιά. Παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Μόλις χώρισα” και στην συντροφιά της είχε τους συνεργάτες της από το “Σπίτι μου σπιτάκι μου”.

Η Κωνσταντίνα με εντυπωσιακό look πόζαρε στον φωτογραφικό φακό μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο και τη Νάνσυ Παραδεισανού.

Το θεατρικό έργο των Βασίλη Μυριανθόπουλου και Βαγγέλη Χατζηνικολάου επανέρχεται πιο δυναμικό από ποτέ και φλερτάρει ασύστολα με το μιούζικαλ! Με μια τούρτα γενεθλίων κι ένα χωρισμό, αρχίζει το πιο in party της φετινής θεατρικής σεζόν.

Η Νάντια Μπουλέ και ο Μέμος Μπεγνής, μαζί με τη Σόφη Ζαννίνου, τη Μαρία Γεωργιάδου, τον Ορφέα Παπαδόπουλο, την Αντιγόνη Ψυχράμη, το Δημήτρη Λιακόπουλο την Κωνσταντίνα Κλαψινού, το Γιάννη Μανιατόπουλο, τον Αντώνη Σταμόπουλο και τον Kon Cept, μας παρασύρουν με σπαρταριστές ατάκες και αγαπημένα τραγούδια και μας βοηθούν να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να αναθεωρήσουμε τις σχέσεις μας.

Μαζί τους, οι: Αλεξάνδρα Σπύρου, Μαρία Δελετζέ, Φένυα Ζαχαρίου, Μιχάλης Κουναλάκης, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Αλέξανδρος Έντμαν.

Read More

And More