Κώστας Σπυρόπουλος – Χριστίνα Πολίτη: Παντού μαζί!

Full ερωτευμένοι φαίνεται να είναι ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Χριστίνα Πολίτη. Ο ηθοποιός και η γνωστή κοσμικογράφος δεν είναι απλά το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz αλλά είναι και το πιο αχώριστο. Ζουν τον έρωτά τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας και δεν σταματούν να χαίρονται κάθε τους στιγμή. Μαζί!

Όσοι τους γνωρίζουν από κοντά μιλούν για έναν κεραυνοβόλο έρωτα και μάλιστα το τελευταίο διάστημα δεν έχουν σταματήσει να κάνουν κοινές εξορμήσεις. Από ταξίδια, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, μέχρι βραδινές εξόδους στα hot στέκια της Αθήνας. Βέβαια, οι δυο τους πλέον έχουν έρθει τόσο κοντά που η Χριστίνα έχει γνωρίσει το νέο της σύντροφο στα παιδιά της και συχνά απολαμβάνουν “οικογενειακές” στιγμές. Και ο Κώστας όμως έχει συστήσε την αγαπημένη του στο κοντινό του περιβάλλον

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει να διασκεδάζουν σε κάποιο νυχτερινό κέντρο. Συνήθως μετά το τέλος της παράστασης “Omerta” όπου πρωταγωνιστεί ο Κώστας απολαμβάνουν το ποτό τους παρέα με καλούς φίλους ή και οι δυο τους.

Το TLIFE τους συνάντησε για ακόμα μία φορά στο Club 22 όπου εμφανίζονται ο Νίκος Κουρκούλης με τον Πάνο Κιάμο.

Read More

And More