Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο της Ντίνας Νικολάου!

Αχώριστοι έχουν γίνει η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης. Το ζευγάρι απολαμβάνει κάθε στιγμή της καθημερινότητάς του και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ολοένα και περισσότερες. Δεν μπορεί άλλωστε να κρυφτεί ο έρωτάς του!

Πρόσφατα, οι δυο τους εξομολογήθηκαν στην Tatiana Live τα συναισθήματα που τρ’εφει ο ένας για τον άλλο και λίγες μέρες αργότερα τους είδαμε να δίνουν μια μαγειρική μονομαχία! Σε αυτή φυσικά νίκησε ο γνωστός σεφ, αλλά και η τραγουδίστρια τα πήγε καλά αφού στο πλευρό του έχει μάθει πολλά.

Ο Δημήτρης την ενέπνευσε να δημιουργήσει και το δικό της σχετικό site και φυσικά την έχει κάνει να αγαπήσει ακόμα περισσότερο την μαγειρική. Η καθημερινότητά τους έχει επικεντρωθεί στην αγάπη αυτή. Το βράδυ της Πέμπτης το ζευγάρι δείπνησε στο εστιατόριο της Ντίνας Νικολάου.

Η τραγουδίστρια ανέβασε τηβν παρακάτω φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram σημειώνοντας πως ο λόγος που τους οδήγησε εκεί εκτός από την γνωστή τηλεοπτική μαγειρισσα ήταν και το φημισμένο γλυκό τριαντάφυλλό της.

Read More

And More