Μαριάντα Πιερίδη: Έξοδος με νέο look και τον μέλλοντα σύζυγό της στο πλευρό της!

H Μαριάντα Πιερίδη θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σεφ Δημήτρη Κατριβέση έπειτα από δύο χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι ετοιμάζεται για το ευχάριστο γεγονός που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα αλλά συνεχίζει να απολαμβάνει την καθημερινότητά του.

Το TLIFE τους συνάντησε σε πρόσφατη βραδινή τους έξοδο. Η Μαριάντα και ο Δημήτρης βρέθηκαν στην θεατρική πρεμιέρα του έργου «…και Ιουλιέτα» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Η τραγουδίστρια ανανεωμένη και με νέο look στα μαλλιά έκλεψε τις εντυπώσεις.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο μαγικός κόσμος του βραβευμένου με Όσκαρ Ανγκ Λη με τις πολυδιάστατες μεταμορφώσεις του ζωντανεύει πάνω στη σκηνή του Θεάτρου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης για να υπηρετήσει τον θεατρικό λόγο και την ερμηνεία της Πέμης Ζούνη σε μια παράσταση που δεν μοιάζει με καμιά άλλη.

Όπως και η Ιουλιέτα του Άκη Δήμου δεν μοιάζει με καμιά άλλη, αφού τη βρίσκουμε μόνη στο σπίτι της, χωρίς τον Ρωμαίο, ξεχασμένη, απομεινάρι της πιο ένδοξης ερωτικής ιστορίας που γράφτηκε ποτέ, να μιλάει με ένα φανταστικό επισκέπτη για τη ζωή της, τον έρωτα, τη γυναικεία φύση. Μια Ιουλιέτα που θυμάται, προβλέπει, προειδοποιεί και αποκαλύπτει…

Read More

And More