Μαριέττα Χρουσαλά: Παρουσίασε τη νέα της συλλογή στις διάσημες φίλες της [pics]

Μετά από το Saint Tropez, που βρέθηκαν μαζί με τον σύζυγό της Λέωντα Πατίτσα για την επέτειό τους, η Μαριέττα Χρουσαλά επέστρεψε στην Ελλάδα. Η όμορφη επιχειρηματίας πέρασε λίγες μέρες ξεγνοιασιάς στη Μύκονο με αφορμή το γάμο της Δούκισσας Νομικού και στη συνέχεια ταξίδεψε στην Αθήνα όπου την περίμεναν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Μαριέττα Χρουσαλά παρουσίασε τη νέα της συλλογή με τα σανδάλια της σε ένα ιδιαίτερο press event. H ίδια επισκέπτεται συχνά και το Μιλάνο (όπου παίρνει ιδέες) και προωθεί τη δουλειά της, αλλά κάθε φορά που λανσάρει νέα καλοκαιρινή συλλογή βρίσκεται στα πάτρια εδάφη. Με την παρουσία τους την τίμησαν πολλές από της διάσημες φίλες της ενώ από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει και η μαμά της, Αγλαΐα.

Το TLIFE βρέθηκε στην παρουσίαση και απαθανάτισε όλες τις λαμπερές παρουσίες που ενημερώθηκαν για τα νέα σχέδια της Marietta’s Fantasy. Ανάμεσά τους η Κατερίνα Καινούργιου, η Μαίρη Συνατσάκη, η Ζωή Δρακούλη, η Όλγα Λαφαζάνη, η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Ζέτα Δούκα.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More