Σίσσυ Χρηστίδου: Αναπληρώνει τον χαμένο χρόνο με τους άντρες της ζωής της!

Οι 10 μέρες που έλειψε η Σίσσυ Χρηστίδου στην Αμερική και ήταν μακριά από τα παιδιά της της φάνηκαν “αιώνας”. Ήταν δύσκολο για εκείνη που αποχωρίστηκε τους δύο γιους της, Φίλιππο Ραφαήλ και Άγγελο Μιχαήλ και φυσικά η επιστροφή στην αγκαλιά τους ήταν ευτυχία! Το συναίσθημα αυτό περιέγραψε και η ίδια μέσα από το προσωπικό της blog (δες εδώ) όπου μοιράστηκε και όλα όσα έζησε σε αυτό το ταξίδι της.

Η Σίσσυ έφτασε στην Washighton στα τέλη Σεπτέμβρη για να δει τον πρώτο σταθμό της περιοδείας των Onirama και της Έλλης Κοκκίνου. Συνηθίζει να ακολουθεί τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη στις συναυλίες του κι αυτή τη φορά είχε ακόμα περισσότερους λόγους να το κάνει.

Αρχικά γιατί το ταξίδι στην Αμερική είναι από μόνο του μια εμπειρία. Έπειτα επειδή εκτός από τον ανατρεπτικό frontman στήριξε με την παρουσία της και την κολλητή της φίλη, ενώ συνάντησε πολλά αγαπημένα πρόσωπα όσο ήταν εκεί!

Ο Θοδωρής γύρισε στην Ελλάδα με λίγες μέρες διαφορά από τη σύζυγό του και το βράδυ της Τρίτης οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους βραδινή έξοδο μετά από καιρό. Το ζευγάρι απόλαυσε την παράσταση “Άντρες έτοιμοι για όλα” στο θέατρο Λαμπέτη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις φωτογραφίες

Την επόμενη μέρα την πέρασαν οικογενειακώς, όπως μας αποκάλυψε η Σίσσυ μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram. Μοιράστηκε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με τους άντρες της ζωής της να παίζουν μπάσκετ.

Boyhood @thodorismarantinis

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sissy (@sissychristidou) στις


Η Σίσσυ λατρεύει τον τρόπο που ο Θοδωρής φροντίζει τους γιους του και τον θεωρεί τον ιδανικό πατέρα. Κάτι που το έχουμε διαπιστώσει κι εμείς, εδώ, στο TLIFE!

Read More

And More