Πίσω στην κορυφή της σελίδας
19.05.2017 | 07:28

Σταύρος Ξαρχάκος - Ηρώ Σαΐα: Σπάνια κοσμική εμφάνιση

Σταύρος Ξαρχάκος - Ηρώ Σαΐα: Σπάνια κοσμική εμφάνιση
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Ο Σταύρος Ξαρχάκος είναι απόλυτα ευτυχισμένος με τη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του Ηρώ Σαΐα. Μπορεί να τους χωρίζουν 40 χρόνια, αλλά από τότε που πρώτη φορά γνωρίστηκαν το 2008, ανακάλυψαν ότι τα κοινά που τους ενώνουν είναι περισσότερα. Η αγάπη τους για τη μουσική, η κοινή στάση ζωής αλλά και η μεταξύ τους φυσική και πνευματική έλξη, τους έφεραν σταδιακά κοντά σε μια δυνατή σχέση που επισφραγίστηκε με τον γάμο τους και τον ερχομό των παιδιών τους.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος στάθηκε ντυμένος γαμπρός στο πλευρό της τραγουδίστριας Ηρούς Σαΐα το 20185. Η σχέση του σπουδαίου 'Ελληνα συνθέτη με την 36χρονη μούσα του έγινε ευρύτερα γνωστή μετά το μυστήριο του γάμου.Το ζευγάρι πλέον απολαμβάνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας αφού πρόσφατα ήραν στον κόσμο και τα δίδυμα παιδιά τους.

Το TLIFE τους απαθανάτισε σε μία από τις σπάνιες βραδινές εξόδους τους.'Εδωσαν το παρών σε επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Μεγάλη Βρετανία με τιμώμενα πρόσωπα τον Δημήτρη Κοντομηνά και την Κατερίνα Παναγοπούλου.

 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10