Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Νέα βραδινή έξοδος και οι φήμες για εγκυμοσύνη!

Eίναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά ο έρωτάς τους δεν κρύβεται. Η Τζένη Θεωνάκαι ο Δήμος Αναστασιάδης έχουν γίνει αχώριστοι και συνεχώς ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει σε κοινές βραδινές εξόδους.

Το TLIFE τους συνάντησε αυτή τη φορά στο Anodos Stage όπου απόλαυσαν την μουσική παράσταση “Άγαμοι θύται”. Οι δυο τους δεν χάνουν την ευκαιρία να δουν και να χειροκροτήσουν το πρόγραμμα αγαπημένων φίλων και συναδέλφων του τραγουδιστή.

Την ίδια ώρα, κυκλοφορούν φήμες για εγκυμοσύνη της ηθοποιού. Βέβαια, το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια για τη σχέση του και ούτε σε αυτή την περίπτωση έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η σχέση τους όσο περνάει ο καιρός δυναμώνει!

Η Τζένη και ο Δήμος έχουν ήδη κλείσει τον έναν χρόνο σχέσης και μάλιστα έχουν γνωρίσει ο ένας την οικογένεια του άλλου. Η ηθοποιός γνώρισε αρχικά την μητέρα του καλού της που ήρθε από την Κατερίνη όπου και ζει μόνιμα. ΄Επειτα, ήταν η σειρά του τραγουδιστή να γνωρίσει τους γονείς της Τζένης.

Read More

And More