Brad Pitt: Προσέχει τα παιδιά όσο η Anjelina είναι στη Συρία!

Ο Brad Pitt ήταν απασχολημένος με την παγκόσμια περιοδεία για την προώθηση της νέας του ταινίας World War Ζ, ωστόσο έκανε ένα διάλειμμα την Πέμπτη για να περάσει λίγο χρόνο με τις κόρες του, Zahara και Shiloh.

Tα δύο μικρά κορίτσια έκαναν βόλτα με το διάσημο πατέρα τους στη Μόσχα εν όψει της εμφάνισης του στο άνοιγμα του International Film Festival.

Και οι δυο κρατούσαν το χέρι του πατέρα τους καθώς περπατούσαν σε έναν δρόμο κοντά στο Κρεμλίνο.

Η επτάχρονη Shiloh, με το tomboy στιλ της φορούσε μια μαύρη φαρδιά βερμούδα και ένα πόλο μπλουζάκι, ενώ η οκτώ χρονών Zahara ένα ροζ κολάν ένα t-shirt στο χρώμα του lime.

/

Ο διάσημος ηθοποιός πρόσεχε τα παιδιά, όσο η σύντροφος του Angelina Jolie περνούσε χρόνο στα σύνορα Ιορδανίας- Συρίας μιλώντας με τους πρόσφυγες, στο πλαίσιο των εργασιών της με τα Ηνωμένα Έθνη.

Η Ρωσία αποτελεί την τελευταία στάση της περιοδείας του για την προώθηση της ταινίας του η οποία τον οδήγησε σε χώρες όπως η Γερμανία, η Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Brad παραδέχθηκε ότι έκανε την αποκαλυπτική ταινία ζόμπι για τους μεγαλύτερους γιους του, το Maddox, έντεκα ετών και τον εννιάχρονο Pax.

Το έχουν ήδη δει και το λάτρεψαν, είπε στη Us Weekly, αποκαλύπτοντας ότι Maddox κάνει το ντεμπούτο του στην ταινία ως ζόμπι. Ωστόσο, οι κόρες του δεν είναι και τόσο μεγάλες λάτρεις του είδους όπως δήλωσε ο ηθοποιός.

Read More

And More