Πρίγκιπας Αλβέρτος: Στη Μύκονο χωρίς την έγκυο Charlene! Video

Στο νησί των ανέμων βρέθηκε στα τέλη του Ιούλη ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό. Αφήνοντας πίσω την σύζυγό του Charlene, που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ο Αλβέρτος επισκέφτηκε τη Μύκονο στις 26 και 27 Ιουλίου.
Ο πρίγκιπας φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο “Κιβωτός” της Μυκόνου με τον διοικητή του Laurent Soler και με τους υπεύθυνους του οργανισμού που έχει ιδρύσει (Prince Albert II of Monaco Foundation), ο οποίος ασχολείται με την προστασία του περιβάλλοντος και κάποιων σπάνιων ειδών ζώων.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν να παρευρεθεί σε συνέδριο για την προστασία της μεσογειακής φώκιας που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Κιβωτός” με τη συμμετοχή του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, περιβαλλοντολόγων και εκπροσώπων της WWF Ελλάδας, καθώς και να επισκεφτεί τη Γυάρο όπου βρίσκεται το πιο σπάνιο είδος φώκιας τύπου monk seal.
Την Κυριακή το πρωί αναχώρησε από την Μύκονο με το λιμενικό και ταξίδεψε στην Γυάρο όπου επιβιβάστηκε στο επιστημονικό πλοίο TARA, που θα βρίσκεται στην Μεσόγειο μέχρι και τον Νοέμβριο.
Η κάμερα του Mykonos live tv τον εντόπισε στη Μύκονο με casual εμφάνιση.
Δες το video:

Read More

And More