Σ. Κριθαριώτη: Μαζί με τις κόρες της στην “Λίμνη των κύκνων” στο Μέγαρο!

Στο Μέγαρο Μουσικής βρέθηκε η Σήλια Κριθαριώτη μαζί με τις δύο κόρες της. Η γνωστή σχεδιάστρια παρακολούθησε μαζί με τις δύο πανέμορφες μικρές το έργο “Η λίμνη των κύκνων”.

Μετά την επιτυχημένη παραγωγή του μπαλέτου Ρωμαίος και Ιουλιέττα που παρουσιάστηκε σε δύο συνεχόμενες καλλιτεχνικές περιόδους από την Εθνική Λυρική Σκηνή, ο Ρενάτο Τζανέλλα, Διευθυντής του Μπαλέτου, χορογραφεί ειδικά για το μπαλέτο του οργανισμού ένα από τα διασημότερα ρομαντικά χοροδράματα, σε μουσική του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι.

Η γοητευτική ιστορία του πρίγκιπα Ζήγκφρηντ, της βασίλισσας των κύκνων Οντέτ, του κακού μάγου Ρόθμπαρτ και της κόρης του Οντίλ, με νέα ματιά.Με την Ορχήστρα, τους Πρώτους Χορευτές, τους Σολίστ,τους Κορυφαίους και το Corps de Ballet της ΕΛΣ.

Ντυμένες στα μαύρα, μαμά και κόρες κέρδισαν τράβηξαν πάνω τους τα φωτογραφικά φλας.

Το ίδιο έργο όμως παρακολούθησε και ο αδερφός της γνωστής σχεδιάστριας, Νίκος Κριθαριώτης ο οποίος πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του TLIFE μαζί με την Τόνια Σωτηροπούλου.

Η Σίλια έχει σχεδιάσει τα κοστούμια του έργου οπότε η οικογένειά της δεν θα μπορούσε να λείπει. Εκεί, ήταν και ο πεθερός της, Παναγιώτης Τσάκος.

Ο πατέρας του πανίσχυρου εφοπλιστή Νίκου Τσάκου παρακολούθησε την Λίμνη των Κύκνων μαζί με τις εγγονές του.

Read More

And More