Hot προορισμός η Αντίπαρος: Δες τις βίλες των διασήμων στο νησί!

Σε έναν από τους πιο hot προορισμούς του καλοκαιριού έχει μετατραπεί η Αντίπαρος. Το γνωστό νησάκι των Κυκλάδων έχει γίνει σημείο αναφοράς του διεθνούς jet set, αφού δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που έχουν χτίσει εξοχικές βίλες στην περιοχή.

Μπορεί πριν από 20 χρόνια η φωταγωγημένη βίλα της οικογένειας Γουλανδρή που βρίσκεται στο Ρευματονήσι, ανάμεσα στην Πάρο και την Αντίπαρο να σηματοδοτούσε τα πιο κοσμοπολίτικα πάρτυ των Κυκλάδων σε καμιά περίπτωση, όμως δεν περίμεναν ότι λίγα χρόνια αργότερα, στο νησί θα έκαναν διακοπές μερικά από τα μεγαλύτερα ονάματα του διεθνούς jet set.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Πρώτου Θέματος”, ο Tom Hanks με την σύζυγό του Rita Wilson είναι από τους πρώτους ξένους καλλιτέχνες που αγάπησαν το νησί. Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ άφησε της Μπαχάμες και το St Barthes και δημιούργησε με πολύ μεράκι ένα παλατάκι 480 τ.μ. στην Αντίπαρο, μεταξύ Γλυφών και Χώρας. Εκεί η Rita Wilson διοργανώνει τα πάρτυ γενεθλίων του συζύγου της που γίνονται το talk of the town, αφού σ’ αυτά εμφανίζεται η αφρόκρεμα των κοσμικών κύκλων. Ανάμεσά σε αυτούς που δίνουν το “παρών” είναι η Μαριάννα Λάτση, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Πάρις Κασιδόκωστας.

Ακόμη, μια από τις πιο εντυπωσιακές κατοικίες του νησιού ανήκει στην οικογένεια Νταλάρα. Η Άννα Νταλάρα, μάλιστα, αν και έχει καταγωγή από την Πάρο προτίμησε να χτίσει ένα σπίτι στην Αντίπαρο. Η υπερπολυτελής βίλα που χτίστηκε πριν από λίγο καιρό στο νησί, λέγεται ότι κόστισε 2 εκατομμύρια ευρώ.

Στολίδι για το νησί αποτελεί και η κατοικία του Κιοσέογλου, γόνου γνωστή αθηναϊκής επιχειρηματικής οικογένειας που μένει μόνιμα στο Μονακό και είναι στενός συνεργάτης του πρίγκιπα Αλβέρτου. Ο πρίγκιπας, μάλιστα, πριν λίγες μέρες επισκέφθηκε την Αντίπαρο με την αγαπημένη του Σαρλίν. Ο ίδιος ήταν πολύ ενθουσιασμένος από τις διακοπές του στην Ελλάδα, όπώς ακριβώς και η πριγκίπισσα του Μονακό.

Τέλος, στη λίστα με τις πολυτελέστατες βίλες στο νησί, ανήκει το σπίτι του Τζίμη Πανούση, στην περιοχή Σωρός και της Μαρίνας Βερνίκου.


H βίλα του Τζίμη Πανούση


Το πολυτελές σπίτι της Μαρίνας Βερνίκου

Read More

And More