Δυο μέρες πριν από το γάμο της με γνωστό ηθοποιό εκείνος την εγκατάλειψε – Το σοκ της συγγραφέα που δεν θέλησε ποτέ ξανά να παντρευτεί!

Η Ίρις Καλβά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κηφισιά. Η συγγραφή την κέρδισε πολύ νωρίς. Στα δεκατέσσερά της έγραψε το πρώτο της σενάριο, μια νεανική περιπέτεια φαντασίας με κοινωνικές προεκτάσεις. Ακολούθησαν πολλές τηλεοπτικές σειρές, θεατρικά έργα και ταινίες. Ωστόσο, τώρα έγραψε και το πρώτο της βιβλίο με τίτλο “Τα κάστρα των ονείρων” για το οποίο μίλησε στην εκπομπή Tatiana Live.

Η συγγραφέας εκμυστηρεύτηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου ότι βασίζεται σε αληθινή ιστορία και ότι η ηρωίδα της έχει πολλά βιογραφικά στοιχεία. Ανάμεσα σε αυτά είναι και η ιστορία αγάπης που έζησε με πολύ γνωστό ηθοποιό.

Δυο μέρες πριν από το γάμο μου με γνωστό ηθοποιό με εγκατέλειψε για την κόρη της οικιακής βοηθού”, περιγράφει η Ίρις Καλβά.

Είχαν μοιραστεί τα προσκλητήρια σε όλη την Κηφισιά όταν ο μέλλον σύζυγός μου ακύρωσε το γάμο. Δεν θέλησα ποτέ να ξαναπαντρευτώ”, εξήγησε στη συνέχεια.


Read More

And More