Η Βραζιλιάνα σχεδιάστρια που κατέκτησε την καρδιά του “Mr. Ζαγόρι” στην Tatiana Live! [vid]

Την καρδιά του Βασίλη Χήτου, του επιχειρηματία που είναι γνωστός και ως Mr. Ζαγόρι κατέκτησε η Βραζιλιάνα σχεδιάστρια, Caroline De Souza. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί έναν γιο τον οποίο μάλιστα βάφτισαν πρόσφατα σε μία παραμυθένια τελετή. Η ευτυχισμένη μαμά βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Tatiana Live και μίλησε για τον έρωτά της, τη γέννηση του γιου τους αλλά και για την περιπέτεια που βίωσαν το καλοκαίρι. Τι ακριβώς συνέβη;

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της 26ης Μαΐου, όταν το τζιπ που βρισκόταν στην κατοχή του Βασίλη Χήτου και ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα, τυλίχτηκε στις φλόγες. Το αμάξι βρισκόταν ακριβώς κάτω από το δωμάτιο του μόλις δύο μηνών γιου του που έφερε στον κόσμο η σχεδιάστρια μόδας Caroline De Souza, κάτι που οι δράστες ήδη γνώριζαν, καθώς είχαν τηλεφωνήσει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία πριν την εμπρηστική ενέργεια. Η οικογένεια θεώρησε αυτό το περιστατικό τυχαίο, παρόλο που στις 23 Μαρτίου είχε κλαπεί από την ίδια τοποθεσία ένα άλλο τζιπ που διέθετε παλιότερα.

Το αποκορύφωμα όλων αυτών, ήταν όταν δέχτηκε ένα απειλιτικό τηλεφώνημα στο κινητό του, καθώς απολάμβανε τη βόλτα του σε πεζόδρομο της Γλυφάδας, παρέα με τη σύζυγό του και το νεογέννητο γιο τους στο καροτσάκι. Όταν σήκωσε το τηλέφωνο ανυποψίαστος άκουσε έναν άντρα να του λέει: “Ξέρουμε που έχεις σταθμευμένο το ελικόπτερό σου (υπέδειξαν ακριβώς το σημείο σε ελικοδρόμιο Αττικής) και θα δεις τι θα πάθεις”.

Δες στο βίντεο όλα όσα είπε η Caroline για το περιστατικό!

Read More

And More