Μαρίνα Βερνίκου: Αποκαλύπτει στην Tatiana Live τα fitness μυστικά της και μιλάει για το φιλανθρωπικό της έργο! Βίντεο

Είναι μία γυναίκα που έχει καταφέρει να συνδυάσει την ευτυχισμένη οικογένεια με μια αξιόλογη καριέρα αλλά και πολύ ενδιαφέρουσα ζωή. Η Μαρίνα Βερνίκου είναι μία περήφανη μαμά τριών παιδιών, με έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα αλλά και πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες. Τα δύο τελευταία τα συνδυάζει πολλές φορές για να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν ανάγκες καθώς έχει γίνει γνωστή και για το φιλανθρωπικό της έργο.

Με αφορμή τις φιλανθρωπικές της δραστηριότητες βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής Tatiana Live και μίλησε για όλα. Αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου τα fitness μυστικά της, μίλησε για τα εντυπωσιακά ταξίδια που κάνει αλλά και για τη νέα της δράση που γίνεται με τη συμβολή της οργανωτικής ομάδας της φιλανθρωπικής οργάνωσης CREAID.

Παρουσιάζουν την έκθεση με θέμα «Designer Lights» η οποία πραγματοποιείται στους χώρους του One Athens από τις 05 έως τις 10 Απριλίου. Αντικείμενο της έκθεσης αποτελούν οι φωτιστικές δημιουργίες καταξιωμένων αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και καλλιτεχνών της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Read More

And More