Πίσω στην κορυφή της σελίδας
26.09.2012 | 16:11

To μήνυμα της Τατιάνας στη Ν. Καραγιάννη και η υπόσχεση της Nανάς, να μπει στο νοσοκομείο! Βίντεο

To μήνυμα της Τατιάνας στη Ν. Καραγιάννη και η υπόσχεση της Nανάς, να μπει στο νοσοκομείο! Βίντεο
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Η Νανά Καραγιάννη τα τελευταία χρόνια δίνει μάχη με την νευρική ανορεξία. Η δημοσιογράφος δεν θυμίζει σε τίποτα την κοπέλα που όλοι γνωρίσαμε στο ξεκίνημά της στην τηλεόραση. Τo TLIFE είχε ασχοληθεί με το πρόβλημα της δημοσιογράφου μιλώντας με γιατρούς οι οποίοι μας τόνισαν την κρισιμότητα της κατάστασής της.Η Νανά είναι από τα αγαπημένα παιδιά της Τατιάνας και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα δεν θα μπορούσε να μην την αγγίξει. Η εκπομπή της έχει προσπαθήσει να την βοηθήσει στο παρελθόν να ξεκινήσει θεραπεία την οποία όμως η δημοσιογράφος με τα γαλάζια μάτια ακολούθησε για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Η παρουσιάστρια του Μίλα θέλησε σήμερα να δώσει ένα μήνυμα στην Νανά προσπαθώντας να την κάνει να δει καθαρά την κατάστασή της!Οι φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στο προφίλ της στο facebook σοκάρουν και η Τατιάνα προβληματίστηκε αρκετά για το αν πρέπει να της προβάλει στην εκπομπή καθώς τα δημοσιεύματα έλεγαν πως η Νανά αντιμετωπίζει με αγωγή το πρόβλημά της. Τελικά, η ανησυχία της Τατιάνας και η αγάπη της για την Νανά την έκαναν να της στείλει σήμερα ένα σκληρό αλλά αφυπνιστικό και αληθινό μήνυμα με την παράκληση να μπει αμέσως στο νοσοκομείο!

Η Νανά σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή υποσχέθηκε ότι θα μπει στο νοσοκομείο ενώ ανέφερε πως η οικονομική της κατάσταση ήταν ένας ανασταλτικός παράγοντας. Η δημοσιογράφος δήλωσε σοκαρισμένη από τα όσα είδε στην εκπομπή και ευχαρίστησε τόσο τους γιατρούς που τους πρόσφερουν βοήθεια όσο και την Τατιάνα. "Κι εγώ έχω κουραστεί με όλα αυτά. Τι νομίζετε ότι μου αρέσει; Όλο με αυτό ασχολούμαστε...", ανέφερε η Νανά.


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 23:14

Top 10