Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την “Οικογένεια Addams”! Φωτογραφίες

Η πιο παράξενη και αστεία οικογένεια, η “Οικογένεια Addams” ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Θέατρο Βέμπο. Άνοιξε επίσημα τις πόρτες του σπιτιού της το βράδυ της Παρασκευής και το TLIFE ήταν εκεί για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα αλλά και τους καλεσμένους της!

Η Μαρία Σολωμού μεταμορφώθηκε ως Morticia Addams έχοντας στο πλευρό της τον Αντώνη Καφετζόπουλο (ως Gomez) έκλεψε τις εντυπώσεις. Τις εντυπώσεις έκλεψε η ερμηνεία του Άρη Μακρή από τους Boys and Noise που έκανε το ντεμπούτο του στο θεατρικο σανίδι αλλά και η Demy με την φωνή της! Οι δύο τραγουδιστές της Panik είναι στο έργο ζευγάρι!

Για την ιστορία, στην πραγματική ζωή η Demy έχει σχέση με τον αδερφό του Άρη που είναι επίσης ηθοποιός, τον Ντένη Μακρή, που έγινε γνωστός φέτος μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά του ΑΝΤ1 “Ταμάμ“.


Boys and Noise (Βαγγέλης, Άρης Μακρής, Jimmy)


Άννα Παναγιωτοπούλου, Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου


Πάνος Μουζουράκης, Ευθύμης Ζησάκης


Κωνσταντίνος Καζάκος, Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Μαζί τουςείναι και οι: Κωνσταντίνος Καζάκος, Ευαγγελία Μουμούρη, Βασίλης Αξιώτης, Παναγιώτης Τασούλης, Ανδρέας Ζόκα και Έντμοντ Κόνα (σε τριπλή διανομή).

Δες στιγμιότυπα από την παράσταση!

Μετά από τη μεγάλη ιστορία της, ως κόμικ, τηλεοπτική σειρά και δυο πολύ επιτυχημένες κινηματογραφικές ταινίες, η “Οικογένεια Addams” μεγάλωσε, ωρίμασε και αποφάσισε να γίνει και Μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ και σε όλη την Αμερική, στο Λονδίνο, στο Σίδνεϋ, στο Τόκυο, στο Μπουένος Άιρες και σε πολλές άλλες πρωτεύουσες του κόσμου!

Το επιτυχημένο και πολυβραβευμένο μιούζικαλ έρχεται τώρα για πρώτη φορά στη χώρα μας, σε σκηνοθεσία και απόδοση κειμένου – στίχων της Θέμιδας Μαρσέλλου. Μια ξεκαρδιστική μαύρη μουσική κωμωδία, με 27 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές, τρία μικρά ταλαντούχα παιδιά και ζωντανή ορχήστρα, θα μας ταξιδέψει με τα βραβευμένα τραγούδια και το μοναδικό χιούμορ της!

Το θέμα; H αγάπη! Η κόρη της οικογένειας μεγάλωσε και ερωτεύτηκε ένα φυσιολογικό αγόρι που έρχεται με τους γονείς του για να γνωρίσει την οικογένεια Άνταμς. Τι θα συμβεί με τις δυο οικογένειες; Τι είναι φυσιολογικό και τι όχι; Θα καταφέρει τελικά να κερδίσει η αγάπη;

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
Επιμέλεια κειμένου: Άρτεμις Θύμιου

Read More

And More