Ρέμος – Βανδή – Ασλανίδου – Stavento: Ξεσήκωσαν το κοινό στη συναυλία “Μια χώρα μια φωνή” στο ΟΑΚΑ!

Μια εξαιρετική βραδιά με πολύ τραγούδι, χορό και επώνυμες παρουσίες πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ με αφορμή τη φιλανθρωπική συναυλία “Μια χώρα μια φωνή”, που διοργάνωσαν ο Ant1 και ο φιλανθρωπικός οργανισμός “Αποστολή”.

/

Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento, συναντήθηκαν ξανά (αυτή τη φορά εκτός του πλατό του Voice) πήραν το μικρόφωνο και τραγούδησαν για τα 50.000 άτομα που γέμισαν το στάδιο. Οικοδεσπότης της βραδιάς ο Γιώργος Λιάγκας, που θύμισε στο κοινό τις όμορφες στιγμές του Voice με τα πειράγματα στους coaches.

Δες video από την έναρξη:

Η βραδιά ξεκίνησε και με τους τέσσερις ερμηνευτές στη σκηνή να τραγουδούν τα αγαπημένα τους κομμάτια, όλοι μαζί και να παρασύρουν το κοινό στο ρυθμό τους. Ντυμμένες στα λευκά η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Ασλανίδου κέρδισαν τις εντυπώσεις, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας με τον Αντώνη Ρέμο σχολίασαν ο ένας το look του άλλου.

/

Λίγο αργότερα στη σκηνή βρέθηκε ο Μιχάλης των Stavento που κάλεσε on stage να τραγουδήσουν μαζί του δυο νέους συνεργάτες και συναδέλφους του, ενώ η έκπληξη της βραδιάς ήταν το ντουέτο με την καλή του Ήβη Αδάμου.

/

Ακολούθησε η Μελίνα τραγουδώντας “Δεν έχω διεύθυνση” δίνοντας καλοκαιρινή νότα στη βραδιά και σχηματίζοντας καρδούλες με τα δάχτυλά της στο κοινό.

/

“Όλα αλλάζουν” τραγούδησε με ένα ξεχωριστό look η Δέσποινα Βανδή, προκαλώντας πανικό με την σέξυ εμφάνισή της, ενώ λίγη ώρα αργότερα μετά το εκπληκτικό χορευτικό του μπαλέτου της για το τραγούδι “Γεια” βγήκε στη σκηνή με ένα εντυπωσιακό χρυσό φόρεμα.

/

Τέλος, ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στη σκηνή και το κοινό άρχισε να παραληρεί. Τραγουδώντας παλιά και καινούργια κομμάτια του έκανε όλους τους θαυμαστές του να σιγοτραγουδούν μαζί του, ενώ στη σκηνή κάλεσε τον Μάνο Πυροβολάκη και την Μελίνα Ασλανίδου για να τραγουδήσουν μαζί.

/

Η βραδιά έκλεισε με το μεγάλο “ευχαριστώ” όλων για τη συμμετοχή του κόσμου σε αυτήν τη φιλανθρωπική συναυλία.

Δες φωτογραφίες:

Δέσποινα Βανδή

Μελίνα Ασλανίδου

/

Αντώνης Ρέμος

Μιχάλης Κουινέλης

Μελίνα Ασλανίδου

Δέσποινα Βανδή

Μιχάλης Κουινέλης, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος

Read More

And More