Δ. Καμπούρη: Μαζί με άλλες διάσημες σε πάρτυ μόδας εμπνευσμένο από τηλεοπτική σειρά!

Μία… #scandalfashionday πέρασαν το βράδυ της Τρίτης, πολλές celebrities. To τηλεοπτικό κανάλι Foxlife oργάνωσε μία βραδιά στο κατάστημα Τσαντίλης, εμπνευσμένη από την σειρά Scandal και οι λαμπεροί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μπουν στον κόσμο της πρωταγωνίστριας, Olivia Pope (Kerry Washington) και να εμπνευστούν από το στυλ και τον χαρακτήρα της με το SCANDAL STYLE REPORT!


Δες φωτογραφίες
από την βραδιά

Όλγα Φαρμάκη-Γιώργος Σατσίδης-Δέσποινα Καμπούρη
/

/

Μαρία Κορινθίου
/

/

Ελιάνα Χρυσικοπούλου
/

Όλγα Φαρμάκη
/

/

Στέλλα Γιαμπουρά
/

Νικολέττα Ράλλη
/

Χριστίνα Κοντοβά – Ελένη Καρποντίνη
/

Λίγα λόγια την σειρά Scandal

Το «Scandal» είναι ένα πολιτικό θρίλερ με πρωταγωνίστρια την Kerry Washington. Η Washington υποδύεται την Olivia Pope, ιδιοκτήτρια της εταιρίας Pope & Associates, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στην προστασία της δημόσιας εικόνας σημαντικών προσώπων των ΗΠΑ και εξασφαλίζει πως τα μυστικά που κρύβουν θα παραμείνουν για πάντα μυστικά.

Το «Scandal» και η Olivia μας έχουν συναρπάσει, μέσα από ερωτικά σκάνδαλα και φλογερά ειδύλλια, ίντριγκες και αναπάντεχες εξελίξεις στο Λευκό Οίκο με εμπλεκόμενους πολύ σημαντικούς ανθρώπους όσο και ο ίδιος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Η σειρά επεφύλασσε μία ακόμα έκπληξη, λαμβάνοντας υποψηφιότητα για το βραβείο “Best Performance by an Actress in a Television Series – Drama” στις Χρυσές Σφαίρες του 2014, για την Kerry Washington.

Αυτό όμως που μας έχει καθηλώσει, χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι οι μοναδικές εμφανίσεις της Olivia Pope, επιλεγμένες μια προς μια αποκλειστικά από τη Lyn Paolo, ενδυματολόγο της σειράς, η οποία προτάθηκε στα Costume Designers Guild Awards 2014, για το βραβείο “Outstanding Contemporary Television Series”.

Μην ξεχάσεις τις εξελίξεις της σειράς, αλλά και τις μοναδικές εμφανίσεις της Olivia Pope κάθε Πέμπτη στις 21:00 στο FOX Life.

Δες το καταπληκτικό backstage video με την Olivia Pope και τη Lyn Paolo, που αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της γκαρνταρόμπας της!


Read More

And More