Σήμερα Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης μαζί στη σκηνή!

Όπως σας είχαμε πει πριν μέρες η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επρόκειτο να βρεθούν μαζί στη σκηνή και μάλιστα στην πατρίδα του τραγουδιστή, στην Κύπρο. Αυτή η μέρα έφτασε! Έτσι το ζευγάρι αναχώρησε σήμερα στις 9:00 το πρωί από το Eλ. Βενιζέλος. Μάλιστα έκαναν ξεχωριστό check in…

O λόγος που πήγανε λοιπόν στην Κύπρο είναι τα βραβεία Άνδρες της χρονιάς, που διοργανώνουν οι Ειδικές Εκδόσεις για το περιοδικό “Man”. O διαγωνισμός αυτός γίνεται για δέκατη χρονιά και όλα είναι… έτοιμα!

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η παρουσιάστρια της βραδιάς και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι πολύ πιθανό να βραβευτεί… Έτσι θα αναβιώσουν τη στιγμή που η Ζέτα είχε δώσει βραβείο στον Μιχάλη και ξεκίνησε ο έρωτάς τους…

Στην πόλη υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι και φυσικά τα ενδιαφέροντα πρόσωπα που θα δούμε είναι κι άλλα όως αυτό του Στέφανου Κορκολή.

Μαζί με τον Μιχάλη, θα είναι και οι γονείς του! Οπότε είναι πολύ πιθανό η Ζέτα να βραβεύσει τον Μιχάλη παρουσία τους! Η απονομή των βραβείων θα μεταδοθεί το Σάββατο από τον ΑΝΤ1 Κύπρου.

Read More

And More