Λ. Λιβιεράτος: Αποθεώθηκε σε live εμφάνισή του στο Μικρολίμανο! Φωτογραφίες και video

Σαν ένα κακό όνειρο μοιάζουν πια τα οικονομικά προβλήματα και οι δύσκολες ώρες που πέρασε μετά την περιπέτεια με την υγεία του ο Λάμπης Λιβιεράτος. Ο γνωστός τραγουδιστής ξεπερνά σιγά σιγά όλα τα προβλήματα του και επανέρχεται δυναμικά.
Όπως είχες διαβάσει στο TLIFE, οι live εμφανίσεις που ξεκίνησε δειλά δειλά μαζί με τον Θάνο Καλλίρη, τον έχουν βοηθήσει πολύ φτιάχνοντας του το κέφι και κάνοντάς τον να επανέλθει δυναμικά στα μουσικά πράγματα. Η αγάπη και το χειροκρότημα, άλλωστε, του κόσμου είναι το καλύτερο αντίδοτο απέναντι στις μοναχικές ώρες που τον είχαν κάνει να κλειστεί στον εαυτό του.

/

Ο Λάμπης άλλαξε πολύ το τελευταίο διάστημα. Χαμογελά ξανά, έχει όρεξη για δουλειά -αφού ετοιμάζει και νέο άλμπουμ- βρήκε το κέφι του και διασκεδάζει με όλο τον κόσμο που τον στηρίζει σε κάθε live εμφάνισή του.
Το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε σε γνωστό στέκι στο Μικρολίμανο και προκάλεσε πανικό. Οι θαμώνες στο Mecca, τον αποθέωσαν όταν ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον Θάνο Καλλίρη. Μάλιστα, ο Λάμπης περίμενε για λίγα λεπτά πριν αρχίσει να τραγουδά, καθώς οι θαυμαστές του δεν σταμάτησαν να τον χειροκροτούν!

/

Χαμογελαστός και ευδιάθετος, ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευσε παλιές και νέες του επιτυχίες, μπαλάντες, αλλά και πιο ανεβαστικά κομμάτια. Ενώ, όταν ξεκίνησε να λέει το “Μπαμ και κάτω”, το μαγαζί πήρε “φωτιά”… Όλοι άρχισαν να τραγουδούν στο ρυθμό του και εκείνος τραγούδησε και χόρεψε χτυπώντας το… ντέφι του!
Δες το video από τη βραδιά:

Δες φωτογραφίες από το live:

/

/

Ο Λάμπης Λιβιεράτος με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, Γιάννη Χατζηαλέξη
/

/

/

/

Ο Λάμπης με τον Θωμά Μαγδαληνό!
/

Ο Θάνος Καλλίρης με τον μάνατζερ και μετοχο του μαγαζιού, Δημήτρη Πεφάνη
/

Read More

And More